Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden taktırdınız onu sorayım ben de önceNeden çıkarttırmak istiyorsunuz merak ettim?
Bacaklar çok çelimsiz ve inceyse veya çarpık bacak durumu varsa kamufle etmek için yapılıyor diye biliyorum. Silikon gibi değil iğneyle dolgu maddesi veriliyor. Bir ara ben de bacaklarımı dolgunlaştırmak için düşünmüştüm. Ama çıkartıranı hiç duymamıştım. Bir yan etki mi yaptı acaba?Neden taktırdınız onu sorayım ben de önce
Yan ben de çarpık bacaklıyım, sporla falan düzelmez mi ki biraz bacaklar?Bacaklar çok çelimsiz ve inceyse veya çarpık bacak durumu varsa kamufle etmek için yapılıyor diye biliyorum. Silikon gibi değil iğneyle dolgu maddesi veriliyor. Bir ara ben de bacaklarımı dolgunlaştırmak için düşünmüştüm. Ama çıkartıranı hiç duymamıştım. Bir yan etki mi yaptı acaba?
Çarpıklığın şiddetine bağlı. Bir de kamufle edecek kas miktarını oluşturabilmek için çok yoğun ve uzun süre spor yapmanız lazım.Yan ben de çarpık bacaklıyım, sporla falan düzelmez mi ki biraz bacaklar?
Anladım, biraz da olsa etki etmesine sevindim.Çarpıklığın şiddetine bağlı. Bir de kamufle edecek kas miktarını oluşturabilmek için çok yoğun ve uzun süre spor yapmanız lazım.
Çok geçmiş olsun.enfeksiyon kaptı ve Sızlama yapıyor bu nedenle çıkarttırmak istiyorum sakınyaptırmayın erimiyor ve vücutta skıntılar oluşturuyor çıkarttırma tecrübesi olan varsa ve deneyimini paylaşabilirse çok sevinirim
yok ama bu sitede yaptırıp çok fazla pişman olan insanlar gördüm çıkarmak mesele sürekli enfeksiyon şişme yaptığını söylüyorlar8 yıl önce yaptırdım çok oldu zaten Nebil Yeşiloğlu bu konuyla ilgileniyor dediler bir onunla görüşücem siz yaptırmışmıydınız peki
siz çıkardınız mı peki ?Aynen öyle malesef
Allah şifa versınYok ben de şu an bir kaç hekim önerisi var onlarla görüşücem haftaya kostratlı Mr çektiricem bakalım ne diyecekler duruma göre hareket edicem
Ben kalçamdan çıkarttırdım başlık açtım oradan okuyabilirsiniz detayları doktor içinde mesajdan konuşalım eğer bulamadıysanızenfeksiyon kaptı ve Sızlama yapıyor bu nedenle çıkarttırmak istiyorum sakınyaptırmayın erimiyor ve vücutta skıntılar oluşturuyor çıkarttırma tecrübesi olan varsa ve deneyimini paylaşabilirse çok sevinirim
Bende aquafilling yapmıştım 2018 de göğüse bu dolgu maddesi yüzünden 12 gündür acı çeke çeke ağlıyorum resmen. Enfeksiyona dönüştü. 2 aylık bebeğim var doğru düzgün tutamıyorum bile. Pazartesi ameliyat olcam inşallah ve temizlenecek. Sakın yaptırmayın. Yaptıracak olan varsa bu tarz dolgulardan özellikle aquafilling uzak durum. Çok acı çekersiniz inanınenfeksiyon kaptı ve Sızlama yapıyor bu nedenle çıkarttırmak istiyorum sakınyaptırmayın erimiyor ve vücutta skıntılar oluşturuyor çıkarttırma tecrübesi olan varsa ve deneyimini paylaşabilirse çok sevinirim
Hatice hanım nasıl oldunuz acaba merak ettim? Bende pazartesi ameliyat olcam. Nebil bey gerçekleştirecek8 yıl önce yaptırdım çok oldu zaten Nebil Yeşiloğlu bu konuyla ilgileniyor dediler bir onunla görüşücem siz yaptırmışmıydınız peki