Bebek Beslenmesi Aptamilden bebelac gecsem mi?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Orkide_sever

ORKIDE AŞK'tır ❤
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2018
5.937
21.448
298
Merhaba kizlar. Bebeklerim ikiz. Ilk gunden beri 4.aya kadar mama meme seklinde geldiler sonra sutum kesildi devam sutuyle 6.aylarina girecekler insallah. Simdiye kadar aptamil 1 kullandik. Artik 6 aylik olacaklari icin elimdeki 1 bitince 2 ye gecicem. masallah mama da dayanmadigi icin bebelac golda gecsem mi diyorum. Aptamile gore fiyati az daha uygun sanki. Bu arada bebeklerime ek gidaya gecis surecimiz basladi gunde 1 2 kez kasila sebze pureleri veriyorum.

Canm ben bebelac 1 kullanıyorum ve oglum 130 ml yiyor 3 aylik anne sütüyle birlikte bence bebelac doyurmuyor ben o yuzden sma gecmeyi düşünüyorum gold nasil bilmiyorum ama tadi cok kötu benim oglum içmedi

Her mama her bebeğe yaramıyor. Deneyerek bulunuyor. Kızım on aylık.

Hipp combiotik çok iyi geldi. Gaz sancısı falan çekmedi yenidoğan sürecinde ama bir süre sonra bütçeyi zorladı.

Evolvia aşırı kusma yaptı.

Bebelac gold ishal yaptı. O kadar kötü yaptı ki üçüncü gün falan hipp combiotik aldık. İshali geçince dolu kutuyu attım.

Sma optipro iyiydi.

Aptamil kullanıyoruz şimdi. Seviyor.

Bizim iyi veya kötü dememiz yanlış olur.

Merhaba geçebilirsin ana raporlu mamalar var bende hep mamayla besledim 6 ay ama artık yetmiyor sağlık sorunları yüzünden bir müddet ek gıdaya geçemeyeceğim için Dr rapor çıkardı mana için çokta iyi oldu artık daha fazla mama kullanıyoruz çünkü

Esim 3 kutu aptamil siparis vermis netten aptamile devam ediyoruz. Oglan corba falan yiyo ama kiz kasiga agzini acmiyo sirf kizim icin marka degistirmemeye karar verdik. Napalim indirim kovalicaz

Esim 3 kutu aptamil siparis vermis netten aptamile devam ediyoruz. Oglan corba falan yiyo ama kiz kasiga agzini acmiyo sirf kizim icin marka degistirmemeye karar verdik. Napalim indirim kovalicaz
Aynen öyle biraz daha idare etmek lazım benim kızımda bebelac gold ar mama kullandım iyi ama kalp ameliyatı oldu kilo alamadı hiç infatrini başladık kustu ve gaz yaptı şimdi similac alimentuma başladık burundan besleniyor o yüzden şuan biberonu tutmuyor unutmuş biberonu

Gecmis olsun canim dogustan mi sorun vardi kalbinde

Çok geçmiş olsun benimde bebeğimin kalbinde delik var bide sağ damarlarımızda daralma var her ay kardiyoloji doktoruna götürüyorum takip altındayız şimdilik bi sıkıntı yok ama damarlar açılmasa anjio olacak çok korkuyorum daha 4 5 aylık kilo almamızda geç oluyor doktor kilo alması lazım diyor dün gastroenetoloji doktoruna götürdüm kan tahlili gaita testi verdik bugün sonuçlar çıkacak inşallah kötü bişey çıkmaz

Çok geçmiş olsun canım anjiyo kolay bi işlem inşaAllah gerek kalmaz damarlar kendiliğinden genişler şuan kaç kilo? Kaç kilo olması lazımmış? Bize infatrini vermişti Dr kustu onu anne sütü yetersiz gelmişti biberonla emiyordu sonra normal mamaya protifar ve fantomalt katıyordum onlar kilo aldırdı sonra onları bıraktık ggtsi yükseldi yolun bakımda normal mamaya para yetiyordu gastroenterolojiye götürdüm raporlu bi mamaya başladık

4 5 aylık 4 500 kilo su 2 aydır kilo alımız durdu sonuçlar çıktı süt alerjisi varmış Similac alimentum mama yazdı mama da raporlu siz kullandınızmı bu mamayı kilo aldırıyormu

4 5 aylık 4 500 kilo su 2 aydır kilo alımız durdu sonuçlar çıktı süt alerjisi varmış Similac alimentum mama yazdı mama da raporlu siz kullandınızmı bu mamayı kilo aldırıyormu
Evet bizde similac alimentuma başladık burundan besleniyor zaten yoksa işe yaramazdı kaç ml veriyorsunuz bide ilaç kullanıyor musunuz biz kalp ilaçlarına hala devam ediyoruz onlarda kilo alımını yavaşlatıyor. Bizde 7 aylık yeni 5 kilo olmuş güzel mama bence kokusu ve tadı iğrenç

Bu gün akşam başladım 30 cc zar zor içirdim tadı gerçekten iğrenç nasıl içecek diye düşünyorum biz hemanjiom için ilaç kullanıyoruz sizin bebiş neden ağzından beslenmiyor ne zamana kadar böyle beslenecek

Acaba mamanın içine doğal el yapımı pekmezim var koysam bişey olurmu daha erkenmi tadıda çok kötü ya

Bizde hep 30 cc içiyorduk kilo alamıyordu çabuk yoruluyorlar burundan beslenme nedeni üç aylıkken havale geçirdi mama yerken nefesi tıkandı boğuluyırdu dşye bi süre böyle yesin dediler sonra yoğun bakımda zaturre oldu bu sefer yine çok öksürüp hızlı nefes aldığı için ciğere kaçırma riski vardı hoopp ameliyat tarihi geldi çattı ve eve çıktık bi hafta evde durduk sonra ameliyata gittik Dr riske atmayalım ameliyat olacak burundan devam et dedi neyse ameliyat oldu 40 gün yoğun bakımda kaldı mecbur burundan beslendi nefes borusundan iki kez ameliyat oldu halada tam toparlanamadı çocuk Dr artık başla biberona dedi ama tutmuyor bi türlü delirmek üzereyim

Bnde ikizlerime oyle yapmistim 6 ay aptamil sonra bebelec devam ettim zaten yogurt corba pureyle destekliodum artik

Bnde ikizlerime oyle yapmistim 6 ay aptamil sonra bebelec devam ettim zaten yogurt corba pureyle destekliodum artik
Benim ikizlerin erkegi ek gidaya gecti de kizim kasiga agzini hala acmiyo kilo olarakta dusuk o yuzden kizim icin aptamile devam edeyim bi sure daha dedim. Zaten yeterince ememediler bagisikligi dusuk olmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…