- 21 Ağustos 2020
- 154
- 124
- 35
-
- Konu Sahibi selanikgelini
Merhaba bizde bebelac ar kullanıyoruz. Normal biberonlar oluyor ayına göre başlıklarını değiştir ama tek delikle çekemiyorlar tıkıyor. Avent kullanıyorum benArkadaşlar merhaba. Bebeğim 2,5 aylık. Reflüsü var. Aptamil ar mama kullanıyoruz. Daha önce kullanan arkadaşlar bilir çok koyu kıvamı. Hangi biberonlar verıyorsunuz acaba. Yardımcı olabılır mısınız
Canım biz 6. Ayı geçtik şu an 3m+ kullanıyorum yeterli geldiği için 6m+ geçmedim çok ve hızlı çekince tıkanıyorlar çünkü. Sende 3.ayda geçebilirsin 3m+ ya. Şu an kaç numara emziği kullanıyorsunavent hangısını kullanıyorsunuz acaba. başlıkda kaç numara olmalı araştırdım ama anlayamadım pek
Rica ederim aventte 3m+ alabilirsiniz sorun olmaz bence ilk başlık değişimlerinde mutlaka bir tıkanıyorlar birkaç güne alışıyorlar. Arada biberonu çekip hava aldır yavaş yavaş alışır zatenşuan ben 2 numara kullanıyorum. evet cok hızlı olanda istemıyorum hızlı çekınce korkarım. avente bakayım bende çok teşekkür ederim
Normal mama kullanamıyor halen kusuyor. Ek gıdada sıkıntı yok ama reflü mamasına devam malesefay öyle yapayım evet:) çok sağolun. Sizin reflü azalmaya başladımı acaba. doktor hep 6 aydan sonra diyor da merak ettım
Bizde öyleydik o aylarda aman aman çok zorinşallah en kısa zamanda geçer. Gerçekten zormuş bayagı. hem reflü hem kolik hemde aşırı gazlı bebegım
Dr browns tek kelimeyle harikaArkadaşlar merhaba. Bebeğim 2,5 aylık. Reflüsü var. Aptamil ar mama kullanıyoruz. Daha önce kullanan arkadaşlar bilir çok koyu kıvamı. Hangi biberonlar verıyorsunuz acaba. Yardımcı olabılır mısınız
Lansinoh 2 numara kullanabilirsiniz benim bebeğim de çok zorlandı avent te delikler çok küçük ileri aylarda da 2 delik 4 delik falan oluyo yine zor geçiyor mama.Arkadaşlar merhaba. Bebeğim 2,5 aylık. Reflüsü var. Aptamil ar mama kullanıyoruz. Daha önce kullanan arkadaşlar bilir çok koyu kıvamı. Hangi biberonlar verıyorsunuz acaba. Yardımcı olabılır mısınız
Lansinoh ve tomme tippe kullaniyorumArkadaşlar merhaba. Bebeğim 2,5 aylık. Reflüsü var. Aptamil ar mama kullanıyoruz. Daha önce kullanan arkadaşlar bilir çok koyu kıvamı. Hangi biberonlar verıyorsunuz acaba. Yardımcı olabılır mısınız
Normal biberon la ver ağzını biraz daha genişletebilirsinizArkadaşlar merhaba. Bebeğim 2,5 aylık. Reflüsü var. Aptamil ar mama kullanıyoruz. Daha önce kullanan arkadaşlar bilir çok koyu kıvamı. Hangi biberonlar verıyorsunuz acaba. Yardımcı olabılır mısınız