Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aptamil Ar kullanıp fayda gören var mı?
merhaba canım ben 4 gündür kullanıyorum ama aptamilin değil humananınkini ve faydasını görmeye başladım bizimde doğduğundan beri kusma problemimiz var sanki azatmaya başladı
Merhabalar:)
Bizde 10 gündür kullanıyoruz.
En başından beri müthiş derecede yok oldu kusmalar.
Mesela 10 kez veriyorsam,toplam bir yada iki kez kusma oluyor..
Çok rahatladım,kızımın yediği midesinde artık MaşAllah.
Mamayı verirken dibinde kalmamasına çoook dikkat ediyorum.
Malum kusturmuyor ve çok özel bir mama.Kalıp,ziyan olmaması çok önemli benim için...Çok seviyorum ar yi.
Sizin bebeğiniz kaç aylık?
Anne sütü veriyor musunuz?
Anne sütünü çoğu kez kusuyor reflüsü olan bebekler.
Sizinde öyle mi?
bende uzun bir süredir aptamil ar kullanıyorum.Bebeğim şuanda 5.5 aylık 1.ayından beri kullanıyoruz ama hala kusmaya devam ediyor.ek gıdalara da başladık.normal mamayı ar ye kıyasla daha çok kusuyor oyüzden hep ar kullanmaya devam ettik çünkü kusmasına rağmen ar de bebeğimizin gelişimi oldukça iyi. anne sütünü ise daha çok kusuyor sütüm yetersiz olduğu için ben ikisiyle de besliyorum. bi ara humana ar yi denedim memnun kalmadım aptamil ar daha iyi geliştiriyor. Buarada doktorum ek gıdalara başladıkça ve 9. yada 10. ayında bırakıyo bebekler genelde diyor.Aptamil Ar kullanıp fayda gören var mı?
Bi sorum olacak.aptamil ar kullanıyorum. İki çeşit aptamil ar mama var.nutrucia aptamil ar ve milupa aptamil ar.ikisinin farkı nedir.bir de bebeğim 3 aylık gece beslenmesi için uyandırıp beslemem gerekiyor mu.yoksa ne zaman uyanır sa o zaman mi besleyeyim.
Bnde bunu merak ediyormBi sorum olacak.aptamil ar kullanıyorum. İki çeşit aptamil ar mama var.nutrucia aptamil ar ve milupa aptamil ar.ikisinin farkı nedir.bir de bebeğim 3 aylık gece beslenmesi için uyandırıp beslemem gerekiyor mu.yoksa ne zaman uyanır sa o zaman mi besleyeyim.