• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Aptamil AR kullananlar,bakar mısınız?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
aptamil ar ne bilmiyorum ama ben aptamil 1 kullanıorum ve memnunum.bebeğiniz yediğini kustuğu içinmi ar kullanıyorsunuz?

merhaba canım ben 4 gündür kullanıyorum ama aptamilin değil humananınkini ve faydasını görmeye başladım bizimde doğduğundan beri kusma problemimiz var sanki azatmaya başladı

Merhabalar:)

Bizde 10 gündür kullanıyoruz.
En başından beri müthiş derecede yok oldu kusmalar.
Mesela 10 kez veriyorsam,toplam bir yada iki kez kusma oluyor..
Çok rahatladım,kızımın yediği midesinde artık MaşAllah.
Mamayı verirken dibinde kalmamasına çoook dikkat ediyorum.
Malum kusturmuyor ve çok özel bir mama.Kalıp,ziyan olmaması çok önemli benim için...Çok seviyorum ar yi.

Sizin bebeğiniz kaç aylık?

Anne sütü veriyor musunuz?
Anne sütünü çoğu kez kusuyor reflüsü olan bebekler.
Sizinde öyle mi?

Son düzenleme:
benim bebeğim 27 haftalık doğdu şu an 3.5 aylık.ve reflüsü var aptamil 1 kullanıyorum ve her bebekte olduğu kadar kusmaları oluyor önce anne sütü sonra mama veriyorum ama dikkat ettim anne sütünü aldığı zaman hiç kusmuyor

Merhabalar:)

Bizde 10 gündür kullanıyoruz.
En başından beri müthiş derecede yok oldu kusmalar.
Mesela 10 kez veriyorsam,toplam bir yada iki kez kusma oluyor..
Çok rahatladım,kızımın yediği midesinde artık MaşAllah.
Mamayı verirken dibinde kalmamasına çoook dikkat ediyorum.
Malum kusturmuyor ve çok özel bir mama.Kalıp,ziyan olmaması çok önemli benim için...Çok seviyorum ar yi.

Sizin bebeğiniz kaç aylık?

Anne sütü veriyor musunuz?
Anne sütünü çoğu kez kusuyor reflüsü olan bebekler.
Sizinde öyle mi?

Aptamil Ar kullanıp fayda gören var mı?
bende uzun bir süredir aptamil ar kullanıyorum.Bebeğim şuanda 5.5 aylık 1.ayından beri kullanıyoruz ama hala kusmaya devam ediyor.ek gıdalara da başladık.normal mamayı ar ye kıyasla daha çok kusuyor oyüzden hep ar kullanmaya devam ettik çünkü kusmasına rağmen ar de bebeğimizin gelişimi oldukça iyi. anne sütünü ise daha çok kusuyor sütüm yetersiz olduğu için ben ikisiyle de besliyorum. bi ara humana ar yi denedim memnun kalmadım aptamil ar daha iyi geliştiriyor. Buarada doktorum ek gıdalara başladıkça ve 9. yada 10. ayında bırakıyo bebekler genelde diyor.

benimde bebeğin 2 aylık kızım her içtiğini çıkarmaya başladı ilk ayda kilo alımı normaldi ama 2. ayda 500 gr aldı çok azdı kusmasına bağladım benim sütüm zetan çok az anca doymasına yetiyordu kusmalar başlayınca doymaz oldu bir de uykusunda bile devamlı ağzına su eliyor öğürüyor ve kusuyordu doktorumuz ar mama önerdi 1 haftadır kullanıyorum kusmaları azaldı kussa bile çok az bişey gazıyla birlikte geliyor bende önce emziriyorum sonra arkasından 30 cc mama veriyorum. reflü için doktorumuz gaviskonda verdi 3 gün kullandım ama faydasını görmedim 2 ündür kullanmıyorum devam etsemmi bilmem. benim ar mama ile sıkıntım kızmın kakası koyulaştı önceden su ibi gelirken şimdi diş macunu kıvamında geliyor sanırım mamadan oldu kızımın çok gaz problemi ver zaten kakasını yaparken saatlerce ağlıyordu şimdi hiç yapamıyor devamlı ıkınıyor ben poposunu kulak pamuğu ile uyararak yaptırıyorum oda ünde bir kez aceba normal mi yaşayan veya konuyla bilgisi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim herkese sağlıklı gülen yüzlü bebekler dilerim :):16::37::emir_bebek::nazar:

Bi sorum olacak.aptamil ar kullanıyorum. İki çeşit aptamil ar mama var.nutrucia aptamil ar ve milupa aptamil ar.ikisinin farkı nedir.bir de bebeğim 3 aylık gece beslenmesi için uyandırıp beslemem gerekiyor mu.yoksa ne zaman uyanır sa o zaman mi besleyeyim.

Bi sorum olacak.aptamil ar kullanıyorum. İki çeşit aptamil ar mama var.nutrucia aptamil ar ve milupa aptamil ar.ikisinin farkı nedir.bir de bebeğim 3 aylık gece beslenmesi için uyandırıp beslemem gerekiyor mu.yoksa ne zaman uyanır sa o zaman mi besleyeyim.

Telefonunun alarmını ayarla normalde 2 diyoşar ama geceleri 3 saate bir beşle uyanmszsa bile benim fikrim ben öyle yapmak istiyorum ama benmki gece gündüz uyanık maşşalj:)

Bnde bunu merak ediyorm

Benim 1 aylık oğlum var fışkırır gibi ağzından burnundan kusuyordu nefessiz kalıyordu. İlk doğduğunda hastanede aptamil vermişlerdi biz de devam ettirdik ama kusmalar çok panik yaşatıyor bana. Doktor aptamil ar kullanmamı söyledi ama kabızlıkla ilgili yorumları görünce çekindim açıkçası. Kullanan anneler yararını gördünüz mü? Bir de ben emzirdikten sonra çok aranıyorsa mama veriyordum, aptamil ar de o şekilde mi vereyim? 1 aylık bebeğe kaç cc vermrk gerekiyor?

Merhaba 3 aylik oglum var hem emiyor hem de mama takviyesi yapiyorum. Ancak devamli kusmasi var doktor ar mama tavsiye etti aptamil kullandigim icin bugun aptamil ar aldim. ancak bebegim mamayi reddetti. eczacimiz aptamil yerine bebelac onerdi hem fiyati daha uygunmus hem de aptamille ayniymis uretim yeri. kutu parasi veriyorsunuz dedi ekstra olarak da ar dan sonra denemek icin bebelacin normal mamasini aldim. ar mama cok yogun kivamli oldugu icin sanirim bebegim begenmedi mama elimde kaldi. acaba bebelac normal mama ile aptamil ar mamayi karistirsam bir sorun olur mu var mi bu sekilde kullanan.acil yardim

Merhaba bizde yoğun reflü ile ar mama kullanmaya başladık kızım 2 aylık aşırı kusması var inşallah sonuç alırız. Merhaba size sorum bu mamalar baya maliyetli sizde uzun süre kullanmışsınız rapor çıktı mı mama için.

Back