Bebek Beslenmesi Aptamil 1 ile 2 nin farkı ne??

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

STY

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2012
198
1
96
Antalya
Bebeğim 6 aylık oldu sütüm yetersiz olduğu için aptamil 1 kullanıyorduk şimdi 2 ye geçeceğiz fakat nette yazılanlara baktım aptamil 2 (devam sütleri)çok yağlı ve proteinli olduğu için çok kilo yapıyor devam sütü kullanmayın diyen kişiler olmuş bi bilgisi olan varmı???

ben doğduğundan beri aptamil kullanıyorum şuan 11 ylık olacak nerdeyse kilo fazlası kesinlikle yok gelişimi zekası normalden ileride duruyor şuan diyor doktorlar

Tesekkür ederim cvp verdiğiniz için 6 aylıkken 2 ye geçtinizmi 2 kullanmaya başladıktan sonra kilo alımı aptamil 1 içtiğine oranla fazlalaştımı?

aptamil 1 lle 2nin kalori veya besleme degeri yönünde bir farkı yok. 2 daha doyurucu ve tok tutucu. geçmek zorunda değilsin tabii bebeğin doyuyorsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…