Aptamil 1 aptamil prosyneo kullananlar yârdım lütfen

bsarmeh

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2025
5
2
1
26
Merhabalar bebeğim doğduğundan itibaren 15 gün anne sütü ile birlikte aptamil 1 veriyordum sütüm çok az olduğu için daha sonra kesildi ve mama ile devam ettik ama gaz problemi yaşadık alttan üstten çıkarsada yetmiyordu akşam 8 den 12 ye kadar ağlamalar vardı doktorumuz gaz damlası verdi iyi geldi ama gaz sorunu devam ediyordu daha sonra aptamil prosyeno mamaya geçtik sevdi ve içiyor sanki gaz problemi Dahada azaldı ama kakasını 1 gündür yapamadı bu durumu yaşayan varmı

Bebeğiniz kaç aylık? Ben de 2 aylık olduğundan beri prosyneo kullanıyorum 4-5 gün kaka yapmadığı günler oldu ama rahatsız etmiyordu 10 güne kadar da normal.

Bebeğiniz kaç aylık? Ben de 2 aylık olduğundan beri prosyneo kullanıyorum 4-5 gün kaka yapmadığı günler oldu ama rahatsız etmiyordu 10 güne kadar da normal.
2 ayımıza giricez şuan takip ediyorum bizimkisinde de rahatsızlık yok gaz yüzünden olan ağlamalarda baya azaldı

2 ayımıza giricez şuan takip ediyorum bizimkisinde de rahatsızlık yok gaz yüzünden olan ağlamalarda baya azaldı
O zaman normal, 2 aya kadar benim kızım da kaka yapardı her gün sonra 4-5 günde bir yapmaya başladı rahatsız etmediği için normaldi. 5 aydan sonra da her gün yapmaya başladı tekrar

Merhabalar bebeğim doğduğundan itibaren 15 gün anne sütü ile birlikte aptamil 1 veriyordum sütüm çok az olduğu için daha sonra kesildi ve mama ile devam ettik ama gaz problemi yaşadık alttan üstten çıkarsada yetmiyordu akşam 8 den 12 ye kadar ağlamalar vardı doktorumuz gaz damlası verdi iyi geldi ama gaz sorunu devam ediyordu daha sonra aptamil prosyeno mamaya geçtik sevdi ve içiyor sanki gaz problemi Dahada azaldı ama kakasını 1 gündür yapamadı bu durumu yaşayan varmı
Merhaba,bebeğim 3.5 aylık doğduğundan beri prosyneo mama takviyesi yapıyorum. Gaz sorunu yaşamadık,aptamilin en iyi serisi diyebilirim. İçeriğinde hem OMEGA var hem de probiyotik prebiyotik var .Benim de tek sorunum fazla kaka yapıyo ollması. Günde 3-4 kere falan. Doktor normal olduğunu söylüyor. Siz de doktorunuza danışın isterseniz ama bence normal bir durumdur. 🌸

Bebeklerde 9-10 güne kadar kaka yapmaması normal merak etmeyin

Bende Aptamil kullanıyorum, bi sürü mama denedim olmadı , bizde çok gaz sorunu yaşadık , kabızlık yaşadık , zamanla düzene giriyor malesef , nerdeyse 5 aylık olana kadar çektik sonra rahatladi

Back
X