- Konu Sahibi KalenderMesrepim
bırak insanlar seni kandırsın cnm..kandıran sen olsan nolurdu bir düşün ...bazen bölesi daha iyidir...fazla düşünme üstünde..sevgiler..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sokaktaki dilencilere para verilmez..ama kapıya geleni boş çevirmeyin, çünkü dikkat ederseniz çevrenizde çok fakir insanlara asla sokakta dilenmezler gururlu olurlar...
arkadaslar başımdan geçen bir olayı paylaşmak istiyorum sizlerle..
geçen gün kuzenimle çarşıya çıktık ve cafede oturup birşeyler içerken yanımıza yaşlı yorgun bitkin bir teyze yaklaştı..
onu görünce gayriihtiyari çok üzüldüm ,para istedi düşünmeden verdim, ardan çok geçmediki bu sefer genç bir bayan yaklaştı o da para istedi onada verdim uzaklaştı , dönüp bide baktım ki o yaşlı teyze kaldırıma oturmuş genç bayanda yanında konuşuyorlar neyse buna çok takılmadım, bir saat sonra falan kalktık köşeyi döndük ki o yaşlı teyze dikilmiş yolun ortasına elinde bir sigara birşeyler anlatıyor başka bir kadına , ama o kadar dinç ki biraz önceki halinden eser yok car car muhabbet ediyor cadı gibi , o bayanda onunla beraber kesin birlikte çalışıyorlar, elindeki sigarada bembeyazdı kesin parlıamenttir , nasıl kötü oldum anlatamam rsmen aptal yerine kondum. Ki huyumdur asla dilencileri geri çeviremiyorum eşimde hep söyler zaten ''çok iyisinde bu kadar saf olma aşkım'' diye.. artık kime inanacağımızı da bilemiyorum ,ben emindim o kadının yardıma ihtiyacı olduğundan ama meğer değilmiş yanılmışım .aptal mıyım acımasız mı bilmiyorum.
kızlar vermeyin vermeyin vermeyin..............
eğer illaki bir iyilik yapmak istiyorsanız çevrenizde mutlaka buna ihtiyacı olan biri vardır elbette gidip eline bir milyon tutuşturamazsınız bir tanıdığın ama bir ekmek bile olsa alıp götürebilirsiniz...
zaten ihtiyacı olan biri gidip ondan bundan para istemez.. fakirler düşündüğünüzden çok daha gururludur.... çok rica ediyorum asla dlencilere para vermeyin çevremizdeki tanıdık bildiklerim,ize yardım edelim.. rabbimiz derki önce en yakınımızdakilere yardım edin!!!!!