Merhaba simdi anneme geldim. Yakladik 20 yildir oturdugumuz bina. Karsi komsumuz da bir okadar komsuluk yapmisligimiz var. Bir kac ay once tasinip evlerini kiraya verdiler. 1 qya yakindir yeni birileri tasinmis.
Ilk basta pek dikkat cekmemisler ama son gunlerde ozellikle geceleri eve girenin cikanin hesabi yokmus.
Gecen gece 3 te kapimiz calmis annem kapiyi acmadan konusmus, adamin biri ben recep gecen gelmistim ya demis anneme. Annem kizinca kosarak asagi kacmis. Bir sure sonra karsi kapi acilmis ve adami iceri almis. Bunu benzeri bitisik komsumuzun da basina gelmis.
Bir ornek daha verecek olursam erkek kardesim gece birde eve gelmis. Binanin onunde iki adam duruyormus onu gorunce gecip gitmesini beklemisler. Kardesim yukari cikinca kadin kapi aralik bekliyormus kiyafetleri hicte uygun degilmis ve kardesimi gorunce hemen kapiyi kapatmis. ( bu arada kac kadin var bir kisi mi bilmiyoruz)
Babam sinirli biri uykusuda agir oldigundan gece kapiniz caldigindan haberi yok.
Soruma gelecek olursak bu konuda ne yapabiliriz. Bitisik komsumuz bekar ve sabah ise giden genc kiz i var cok korkuyorlar polisi arasak yardimci olurlar mi? Bunu nasil kanitlayabiliriz?
Annem dun kapiciya sormus. Niye polise sikayet etmiyorsunuz diye. Abla bunlar tasinirken iki polis ile geldiler. Bilgileri var galiba yasal izinleri var demis.
Ev sahibi ile konusulmus en gec 10 gune cikacaklar demis.