Lazer Epilasyon apogee 5500 cynosure

yelz25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2009
1
0
86
40
İstanbul
Arkadaşlar yeni bi yerde bu makinayla epilasyoon yaptırıyorum.Yorumlarınız nedir makina hakkında işe yarar mı sizce?

benim gittigim yerde de bu makine kullanılıyor bildiğim kadarıyla iyi bir makine ama daha tecrübeli olan arkadaşlar ne der bılmıyorum cunku bende yenı baslayanlardanım...

Benım gıttıgım yerdede bu var bı de Candela yazıyor. Koltuk altım bitti gibi bisey bende ıse yarıyor. Baska bır merkezde blue shine ıle yaptırmıstım hic bir etkisi olmadı ona kıyasla bu cok kalıteli.

'Amerikan FDA onaylı CYNOSURE Apogee 5500 Elite Lazer Epilasyon sisteminin; insan sağlığına zararı olmayan güvenilir ve etkili lazer epilasyon sistemi (Alexandrite laser) olduğu FDA tarafından bilimsel olarak belgelenmiştir.
Cynosure Apogee 5500 Elite (Alexandrite Laser) ve Dijital Spektrofotometre:
CYNOSURE Apogee 5500 Elite lazer epilasyon sisteminin gelişmiş ayar mekanizmaları sayesinde en etkili ve güvenli doz seçilebilir, havalı soğutma sistemi ile en acısız, hızlı ve konforlu lazer epilasyon sağlanır. Epiderm'de lazer epilasyon seansları öncesi yeni geliştirilen dijital spektrofotometre cihazları ile rakamsal ölçüm yapılmakta; göz ile saptanamayan faktörler hesaplanarak epilasyon için uygulanacak doz belirlenmektedir. Bu sayede cildin zaman içinde hızla değişen yapısına uygun dozlar kullanılarak lazer epilasyonun her seansında maksimum etki ve minimum risk ile epilasyon uygulaması yapılmaktadır.'

Arkadaşlar yardım edin ne olur. Lazer epilasyon için 2 merkezle görüştüm ızmirde. Biri bu Apogee 5500'ü kullandığını ve 5 seansta yarım bacağın biteceğini söylüyor. Diğer merkez ise Alexandrite için birkaç modeli birden kullandıklarını söyledi. Bir yerde okuduğuma göre birkaç modelin kullanılması daha iyiymiş merkezde, ince kılların da görülmesi açısından. Tecrübesi olan arkadaşlar yorumlarını yazabilir mi? Sonuçta ciddi bir para verilecek ve en kısa sürede en etkili sonucun alınması çok önemli.

Bu arada diğer merkez de 2009 Candela kullandığını söyledi. Hangisi daha iyidir acaba? Ne dersiniz? sositososito

Arkadaşlar alex'te hangi cihaz daha iyi acaba? Yorum yapabilecek olan kimse yok mu? Apogee veya Candela ile işlem görenlerden fikirlerini bekliyorum. Apogee 5500'de thermolisis gibi bir özellik varmış sanırım o da seans sırasında tüylerin dökülmesini sağlıyormuş. Seans sırasında tüylerin dökülmesi pratikte süper bi özellik gibi görünüyo fakat olması gereken acaba 15-20 gün sonra mı dökülmesi?

Peki arkadaslar utuleme yontemi hakkinda bilginiz var mi?cihazin adi ise soprano. Alex. Ile mukayese edildiginde hangisi daha iyidir acaba?ben de iki merkezle gorustum ve bu iki cihaz arasinda kaldim. Soprano diyen hasyanede epilasyon daha pahali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…