Aplike İşi Seccade

göstert anam göstert temelli kıskancık olim burda kaydirigubbakcemile3 şekeri m benim oğlan havyeye dokunabilecek kadar ayaklanmadı henüz, daha 4 aylıkız ayol

göstert anam göstert temelli kıskancık olim burda kaydirigubbakcemile3 şekeri m benim oğlan havyeye dokunabilecek kadar ayaklanmadı henüz, daha 4 aylıkız ayol

hafta sonu eklerim biraz merak edin hehe
hem kıskanılacak bişe yokki tatlım çalışın sizinde olur kaydirigubbakcemile3
maden daha ayaklanmadı şimdilerde yaptın yaptın daha sonra işin zor olur valla

hafta sonu eklerim biraz merak edin hehe
hem kıskanılacak bişe yokki tatlım çalışın sizinde olur kaydirigubbakcemile3
maden daha ayaklanmadı şimdilerde yaptın yaptın daha sonra işin zor olur valla

ya yok nerde sersoycum hay yapcak zamanım olsa kurban oluyum, zaten eş dost bebekli karının herşeyi yarım olur diyo, yemeği yarım tuvaleti yarım işi gücü yarım, ben yemek yeyip vcye filen gittiğime razı oluyom nerde bunları yapim delikafadulden ama aboneliklerimde duruyo hele azcık toparlanalım yapcam çok gözüm kaldı, bana yapılışını anlatırsın dimi o zaman gelince şutarafagitti

ay maşallah ya çok beceriklisin hatta en önemlisi çok üretkensin ellerine sağlık

ah canım ya kıyamam... sen iste seve seve yardımcı olurum tatlımm

ay maşallah ya çok beceriklisin hatta en önemlisi çok üretkensin ellerine sağlık

teşekkurler canım.. insanın yapamayacağı şey yoktur yeterki istesin yerimseniben

Arkadaşım paylaşımların çok güzel gerçektende emeğine yüreyine sağlık.Bencede insan istedikten sonra yapamayacağı hiçbirşey yok ama iyi ama kötü yapar yinede yapar yeterki yapmayı istesin...

Arkadaşım paylaşımların çok güzel gerçektende emeğine yüreyine sağlık.Bencede insan istedikten sonra yapamayacağı hiçbirşey yok ama iyi ama kötü yapar yinede yapar yeterki yapmayı istesin...

canım çok sağol.. elbette haklısın insanın yapabileceği şeyler hayal gucuyle sınırlı.. yeterki istesin ve birazda cesareti olsun

ellerine saglık çok güzel olmuş

canım çok teşekkurler

çok güzel olmuş elinize sağlık .muntazam çalışıyorsunuz yaptığınız tüm el işleri süper valla elleriniz gözleriniz dert görmesin

Sersoy 79 yine marifetlerini döktürmüşsün emeğine sağlık devamlı takip ediyorum ama sadece bakıyorum yaptıklarına en önemlisi ürettiklerine bayılıyorum tasarlamak ve onu üretmek gerçekten allah vergisi bir olay bu da sende fazlasıyla mevcut allah nazarlardan salkasın yeni ürünleri bekliyoruz

canım çok teşekkur ederim guzel sözlerin için... emeğin beyenilmesi çok hoşuma gidiyor yalız okuyup "hmmm guzel olmuş" diyip sayfayı kapatanlara kırılıyorum biraz, iyi yada kötu yorum yapıldığında çok memnun oluyorum, motive oluyorum...
birde lafı açılmışken söylemeden geçemeyeceğim son gunlerde KK da marifetli bayanlarda bir artış oldu ki Allah nazarlardan saklasın çook mutlu oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…