ah canım kıyamam ben sana.. gerçektende çok heves etmişsin.. ama bebeğin varbu işi yaparken kesinlikle etrafında olmaması gerekir.. Allah korusun oynamak ister, değer meğer..
Şimdi kötuluk yapmış gibi olmasın da bu havya ile kumaş keserek yapılan o kadar çok iş varki bu seccade en kötu örneği diyebilirim.. bi ara sandığı açtığımda diğer yaptığım işleri ekleyeyimde görun ne harikalar yaratılıyormuş
göstert anam göstert temelli kıskancık olim burda kaydirigubbakcemile3 şekeri m benim oğlan havyeye dokunabilecek kadar ayaklanmadı henüz, daha 4 aylıkız ayol
hafta sonu eklerim biraz merak edin hehe
hem kıskanılacak bişe yokki tatlım çalışın sizinde olur kaydirigubbakcemile3
maden daha ayaklanmadı şimdilerde yaptın yaptın daha sonra işin zor olur valla
ya yok nerde sersoycum hay yapcak zamanım olsa kurban oluyum, zaten eş dost bebekli karının herşeyi yarım olur diyo, yemeği yarım tuvaleti yarım işi gücü yarım, ben yemek yeyip vcye filen gittiğime razı oluyom nerde bunları yapim delikafadulden ama aboneliklerimde duruyo hele azcık toparlanalım yapcam çok gözüm kaldı, bana yapılışını anlatırsın dimi o zaman gelince şutarafagitti
ay maşallah ya çok beceriklisin hatta en önemlisi çok üretkensin ellerine sağlık
Arkadaşım paylaşımların çok güzel gerçektende emeğine yüreyine sağlık.Bencede insan istedikten sonra yapamayacağı hiçbirşey yok ama iyi ama kötü yapar yinede yapar yeterki yapmayı istesin...
ellerine saglık çok güzel olmuş
çok güzel olmuş elinize sağlık .muntazam çalışıyorsunuz yaptığınız tüm el işleri süper valla elleriniz gözleriniz dert görmesin
Sersoy 79 yine marifetlerini döktürmüşsün emeğine sağlık devamlı takip ediyorum ama sadece bakıyorum yaptıklarına en önemlisi ürettiklerine bayılıyorum tasarlamak ve onu üretmek gerçekten allah vergisi bir olay bu da sende fazlasıyla mevcut allah nazarlardan salkasınyeni ürünleri bekliyoruz