• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Apartmandan biri tarafından taciz edildim çok çaresiz hissediyorum..ne yapmalıyım

Valla eşiniz bi köşeye çekip bir güzel tartaklasın ölmesin ama iyi bir ders olsun hiç daha ılımlı düşünemiyorum 😏 Afedersinizde tecavüz etmesimi lazım bumu bekleniyor! Pislik herif
Malesef bir şeylerin hakkını alabilmek.icin çok kötü şeyler hep bekleniyor .. bu tarz adamlara hiç bir şey olmuyor.. karısı bütün pisliklerini bilip susan biri zaten .. herkes e rezil olmuşlar yıllardır sevgilisi de varmış karısı da razı.. önüme gelen güzel kadına da yazar keyfime bakarım güzellikle değilse zorla diye düşünüyor bu

İşte pislik ciğeri para etmeyecek biri için suçlu benmişim gibi benim hayatımda bir şeyleri değiştirmem .. bana saçma geliyor

Sustukça anlar diyor insan tersleyince anlar engelleyince anlar .... Anlamıyor .. o yuzsuzluge vurmuş kendini pislikle cirkeflikle kadın elde ederim diye bakan pis erkek zihniyeti . .. aşkın ,kaçamağın da gururu adabı var .. evli olup da birsuru insan var ama nedense iki taraf da istiyor yada denk oluyor .. böylelerininki sapıklık aşağılık bir durum.. ama bakalım devam ederse odunu kirmaya kadar gidecek kafasında .. madem bunun sapik olduğunu karısı da bilip susuyor.. razı geliyo pisliklerine. Önüne gelenin karısına kızına istediğine pislik yaparım zannediyo hayvan herif.. bir de sevgilisini de varmış onla da yaşıyormuş karısı herkes burda biliyormuş ... Karısı gayet memnun hayatindan ben kocamı asla bosamam.isi maaşı iyi diyen biriymiş .. düşün... Karısı da suçlu en az... Bu tipler karısı böyle olunnca daha da yüz buluyor zaten ..
Nasıl insanlar bunlar inanamıyorum aklım almıyor yaaa rabbim size bi çıkar yol göstersin kurtarsın bu pislikten inşallah.

Nasıl insanlar bunlar inanamıyorum aklım almıyor yaaa rabbim size bi çıkar yol göstersin kurtarsın bu pislikten inşallah.
Ölene kadar o da burda gibi bir yere gitmez gibi duruyor ben de .. benim.midem bulanıyor yüzüne bakmıyorum bile gördüğümde .. gördüğümde karşılaştığımda tepeden tırnağa bakıp süzüyor ..

😔 Maalesef. İnşallah tez zamanda kurtuluruz 🤲
Amin .. yılanın başı küçükken eziliyor .. bunu sakın unutma .. başta sesimi çıkartmalydim ben bu noktalara getireceğini tahmin hiç etmedim.. böyle cigersiz biri olduğunu .. sen korkma başta ver tepkini .. ben de cirkinlesicem malesef şuan haddini bildirmek için .. cahilligime sağlığıma geldi .. mesajlardan sonra bir de sakın karıma.soyleme bu yazdıklarımı yazıyordu o an gidip kapısına söylemek vardı ama karisi zaten biliyo kocasını dayak yiyen biri sürekli karısına söylemem hiç bir şeyi degistirmeyecegi gibi daha cokk inada bindirir bana satasir diye düşündüm hep

Tacizciden çok adamın karısına bi dünya laf etmişsin. Ben dışardan bakınca adamın karısı ile sizin kocanız arasında bir fark göremiyorum. Kendi kocanıza eleştiri gelince her insanın huyu farklı, karakteri farklı hepimiz farklı hayatlar yaşıyoruz diyip sıyırıyorsunuz ama iş hayatını, ne yaşadığını bu adama neden göz yumduğunu bilmediğiniz bir kadına gelince elalem şöyle dedi böyle dedi diye bi dünya laf ediyorsunuz. Unutmayın o kadına laf edenler yarın sizin kocanız için de benzer şeyler söyleyecekler.

Neyse meselenin çözümüne dönersek 155'i arıyorsunuz burda bi tacizci var diyeceksiniz. Kapınızı 10 defa kilitlemek ve sindirilmek yerine yaşlı amcamıza biraz dişinizi gösteriyorsunuz. O da sert kayaya çarptım galiba diyerek usulca peşinizi bırakıyor.
Ha hoş peşinizi bıraksa dahi o binada nasıl oturmaya devam edebileceğinizi aklım almıyor ama sizin de dediğiniz gibi
"Her insan bir değil işte"....
Kimileri benden bile geniş olabiliyor.
(Çok genişimdir.)

Aylardır neden hıc sesini cıkarıp sikayet etmediniz? Sosyal medya dahil elinizde bı suru kanıt var. Kadın olmak zor evette, susmak daha zor.
Kocan bogazına yapısmasın elbette ama gıdıp sikayetci olun.
Boyle boyle aziyor bu tipler.

Tacizciden çok adamın karısına bi dünya laf etmişsin. Ben dışardan bakınca adamın karısı ile sizin kocanız arasında bir fark göremiyorum. Kendi kocanıza eleştiri gelince her insanın huyu farklı, karakteri farklı hepimiz farklı hayatlar yaşıyoruz diyip sıyırıyorsunuz ama iş hayatını, ne yaşadığını bu adama neden göz yumduğunu bilmediğiniz bir kadına gelince elalem şöyle dedi böyle dedi diye bi dünya laf ediyorsunuz. Unutmayın o kadına laf edenler yarın sizin kocanız için de benzer şeyler söyleyecekler.

Neyse meselenin çözümüne dönersek 155'i arıyorsunuz burda bi tacizci var diyeceksiniz. Kapınızı 10 defa kilitlemek ve sindirilmek yerine yaşlı amcamıza biraz dişinizi gösteriyorsunuz. O da sert kayaya çarptım galiba diyerek usulca peşinizi bırakıyor.
Ha hoş peşinizi bıraksa dahi o binada nasıl oturmaya devam edebileceğinizi aklım almıyor ama sizin de dediğiniz gibi
"Her insan bir değil işte"....
Kimileri benden bile geniş olabiliyor.
(Çok genişimdir.)
Tacizci rahatsız eden kadın taciz edilen neden erkek olm
Aylardır neden hıc sesini cıkarıp sikayet etmediniz? Sosyal medya dahil elinizde bı suru kanıt var. Kadın olmak zor evette, susmak daha zor.
Kocan bogazına yapısmasın elbette ama gıdıp sikayetci olun.
Boyle boyle aziyor bu tipler.
Nasıl olsa daha önce yaptım.bisey olmadı deyip malesef karısından veya kocasından farketmez yüz bulan insanlar bu olayları yaşatıyor farkındaysanız hep genelde

Tacizci rahatsız eden kadın taciz edilen neden erkek olm

Nasıl olsa daha önce yaptım.bisey olmadı deyip malesef karısından veya kocasından farketmez yüz bulan insanlar bu olayları yaşatıyor farkındaysanız hep genelde
Karısı kocası cevresı benı alakadar etmez bu tip insanların. Neyi neden yaptıklarına da kafa yormam, sapık sapıktır cunku.
Sessiz asla kalmam.
Nasıl olsa daha once bısey olmadı.. Belki ben sikayet edınce olur der ugrasırım onunla.

Adam bakmış kadını bu kadar tacize rağmen başı agrimiyor devam etmiş.Kocaniz adamı kessin demiyoruz ama karşısına çıkıp hop ne oluyor demeli.Belki o zaman bu kadar uzamayacaktı.Esinize söyleyin adamın gözünü korkutsun.Bu çok içgüdüsel biseydir.İnsan sevdiklerini korumak ister,eşiniz niye bu kadar sessiz kalmış akıl alır gibi değil.

Merhaba oncelikle uzuldum adiniza kadinlara hicbir yerde huzur yok yaa ..
Esiniz pasif anladim abiniz erkek kardesiniz adami bir guzel benzeticek bir yakininiz yok mu? Annenize de ayrica sasirdim

Back
X