apartmandaki kızartma kokusu

Lalekiran

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2017
3.445
2.911
133
Ya belki çok saçma gelecek ama beni deli eden bi konu maalesef. 5 katlı bi apartmanın 1. katında oturuyoruz. Başkası ne pişirse bizim evdeki davlumbazdan mutfağa ve tüm eve koku yayılıyor. Merak ettiğim her apartmanda mı bu sorun olur?. Yoksa bizim davlumbazda mı bi problem var?

Yaaa bizim de oylee ne dicekler okuyalim bakalim.. eski bina yeni bina iyi bina kotu bina farkediyor mu acaba? Bizim bina cook eski...

Bacali sistemmi artik cogu yerde baca yok
Bize kapilardan geliyor ama apartman bosluguna havalandirma yaptirdik ama yeni apartmanlar genelde sorunlu
Yapmışlar maalesef bi baca davlumbaz borusunu taktık bir gün eve geldim kızartma kokuyordu aa dedim eşim yaptı galiba, mutfağa baktım hiçbir şey yok. MEğersem davlumbazdan koku inmiş :(

Aslında bez koymuştuk poşete onunla kapatmıştık üstüne de kağıt yapıştırmıştık. Kaynanam sağolsun çıkarmış onları boruyu tekrar koymuş ben memleketteyken. Yine başladı kokular o yüzden :(

Böyle sorunları eski evimde çok yaşadım.Hamileliğimde paket makarnayı gördüğümde bile allak bullak olurken eve geldiğimde kavrulmuş soğan kokusuyla karsilasiyordum:olamaz: Boyle gunlerde ben de aspratörü çalıştırıyordum.Simdi evimin altında kumrucu/tavuk pilavci ve tatlıcı olmak üzere 3 dükkan var.Evin her bölümünde başka bir koku hakim.:KK48:

Benim eski apartman katinda alt kat her aksam sucuk kizartirdi. Eve geldiklerini o kokidan anlardik. Bekar iki erkek kaliyodu. Allahin her gunu sucuk....evin heryerini sariyodu...cildirirdim.
Simdi oturdugumuz yerde koku apartman koridorlarinda oluyor ama mutfakta olmuyor. Bu kadari da normadir sanirim.Bence bacayla alakali bir durum bu.
Cok sinir bozucu:KK12:

Böyle sorunları eski evimde çok yaşadım.Hamileliğimde paket makarnayı gördüğümde bile allak bullak olurken eve geldiğimde kavrulmuş soğan kokusuyla karsilasiyordum:olamaz: Boyle gunlerde ben de aspratörü çalıştırıyordum.Simdi evimin altında kumrucu/tavuk pilavci ve tatlıcı olmak üzere 3 dükkan var.Evin her bölümünde başka bir koku hakim.:KK48:
Maalesef hamilelikte hiç çekilmiyor. Bulantılatım geçti çok şükür ama öyle ağır bi koku ki çözemiyorum ne pişirdiklerini. Sanki 10 defa aynı yağı kullanıyorlar gibi bi koku doluyor mutfağa :( bu soğukta balkonun kapısını açıyorum pencereyi açıyorum 1 saate anca gidiyor koku :(

ayy Allah yardımcınız olsun.ben ki yemek kokusundan nefret ederim, vallahi ultra zengin olsam evimde yemek pişirtmem o kadar hoşlanmıyorum yemek kokusundan.
evi değiştirme imkanınız var mı? çok kötü bi durum bu

ayy Allah yardımcınız olsun.ben ki yemek kokusundan nefret ederim, vallahi ultra zengin olsam evimde yemek pişirtmem o kadar hoşlanmıyorum yemek kokusundan.
evi değiştirme imkanınız var mı? çok kötü bi durum bu
Kiracıyız ama çıkarmadıkları sürece 2 yıl daha burda oluruz gibi şimdilik. Baca deliğini tıkamaktan başka çözüm yolumuz yok yine :( ben yemek kokusundan rahatsız olmam da böyle aşırı yağ kokusu kızartma kokusundan tiksiniyorum.

Aynı sorun bizim apartmanda da var. Bende son 4. kattayım, bütün kokular evin içine doluyor. Diğer dairede ki komşularım da şikayetçi. Muhtemelen evin yanlış yapısı yüzünden.

Taşıdığım yerde giderlerden ve banyonun havalardırmasindan sürekli tuvalet kokusu dolardı eve. Artık nefret etmiştim bu yüzden. Ne yapsam çare bulamadım. Tabi sizin durum da kotu. Yapabileceğiniz birşey olduğunu sanmıyorum.

Ayy daire almaya kalksam herşeyi düşünmek aklıma gelir de bu hayatta gelmezdi,nasıl anlaşılır ki içinde oturmadano_O

Koku gelince Siz de calistirin davlumbazi
Malesef bosa enerji ama en azindan kokudan kurtulirsunuz

Konu gelmişken bazen mutfakta pişen bişeyin kokusu ta en arkadaki odadan geliyor diger yerlerde bişey yok bu neden olur o_O

Back
X