- 27 Ağustos 2022
- 4.460
- 7.566
Müteahhit çatıyı da tamamen onlara verdiyse onların olur. Ama verdiğini sanmıyorum. Çıkarsın tapusunu göstersin herkes. Çatı ortak kullanım olurArkadaşlar merhaba size apt’da ortak
Alanının kullanımı hakkında bir şey soracaktım aranızda bilgisi olan varsa şimdiden çok teşekkür ederim bundan 5-6 ay önce ev almak nasip oldu evimizi aldık aldığımızda assagi da sığınak eşyalarımızı koyabileceğimiz ve üstte mangal vs yakabileceğimiz çatı ortak alan var denildi fakat şöyle bir sıkıntı var üst kattaki 3 dairede oturan 3 kardeşin zamaninda babası apt olduğu yeri almış daha sonra kat karşılığı müteahhite verilmiş ve bu aileler hala apt onlarinmis mülk onlarınmis gibi davranıyor sinirim kalkıyor çatının anahtarını vermiyorlarmış neymiş onlara aitmiş böyle bir sey olabilir mi aidat vermiyorlar sanki babasının malları gibi satılmış herkes payını almış ve bitmiş 2milyon250 bin para saydık ve evi aldık ne münasebet ortak alanı kullandırmamak yukarı çıkıp mangal vs yapmak değil derdim zaten sahil kenarında yaşıyorum ama sinirlendim ve inat ettim toplantıda dile getiricem sözde burası da sizin olsun demiş müteahhit böyle bir şey varsa bana belge sunmasını isteyeceğim ve şikayet etmeyi düşünüyorum nereye başvurabilirsiniz ?
Sizde kılıdı kırdırın anahtarı degısın. Bi sürede sadece siz kullanınÇatının çıkışı ayrı bir kapı ev ile alakası yok ama kapısı kitli ve anahtarı vermiyorlar kimseye sadece kendileri kullanıyor
Çatı neyse de aidat vermemek ne . Bu daha ciddi bence. Geçmiş aidatları icraya koyup toplu alımsın. Diğerleri niye göz yummuş bunca zamanArkadaşlar merhaba size apt’da ortak
Alanının kullanımı hakkında bir şey soracaktım aranızda bilgisi olan varsa şimdiden çok teşekkür ederim bundan 5-6 ay önce ev almak nasip oldu evimizi aldık aldığımızda assagi da sığınak eşyalarımızı koyabileceğimiz ve üstte mangal vs yakabileceğimiz çatı ortak alan var denildi fakat şöyle bir sıkıntı var üst kattaki 3 dairede oturan 3 kardeşin zamaninda babası apt olduğu yeri almış daha sonra kat karşılığı müteahhite verilmiş ve bu aileler hala apt onlarinmis mülk onlarınmis gibi davranıyor sinirim kalkıyor çatının anahtarını vermiyorlarmış neymiş onlara aitmiş böyle bir sey olabilir mi aidat vermiyorlar sanki babasının malları gibi satılmış herkes payını almış ve bitmiş 2milyon250 bin para saydık ve evi aldık ne münasebet ortak alanı kullandırmamak yukarı çıkıp mangal vs yapmak değil derdim zaten sahil kenarında yaşıyorum ama sinirlendim ve inat ettim toplantıda dile getiricem sözde burası da sizin olsun demiş müteahhit böyle bir şey varsa bana belge sunmasını isteyeceğim ve şikayet etmeyi düşünüyorum nereye başvurabilirsiniz ?
Ahahhaha çok iyi fikir bunu yapma fikri çık aklımdanSizde kılıdı kırdırın anahtarı degısın. Bi sürede sadece siz kullanınöyle her onune gelen benım dıyebılıyorsa
Evet binanın çoğu vermiyor bi verip bi verilmiyor apartman pislik içinde anlamadım gerçekten geldiğimizden beri muhattap bulamıyoruz 3-4 yıllık ev ama les gibi geçen temizlik için şirket buldum ama pek oralı olunmadıÇatı neyse de aidat vermemek ne . Bu daha ciddi bence. Geçmiş aidatları icraya koyup toplu alımsın. Diğerleri niye göz yummuş bunca zaman
bina yönetim sistemine devrettirin, vermesinler de göreyim o zaman, icra yoluyla çatır çatır alır yönetim sistemleri.Evet binanın çoğu vermiyor bi verip bi verilmiyor apartman pislik içinde anlamadım gerçekten geldiğimizden beri muhattap bulamıyoruz 3-4 yıllık ev ama les gibi geçen temizlik için şirket buldum ama pek oralı olunmadı
İşiniz zor bu insanlarla hiç kendinizi üzmeyin. DüzelmezlerEvet binanın çoğu vermiyor bi verip bi verilmiyor apartman pislik içinde anlamadım gerçekten geldiğimizden beri muhattap bulamıyoruz 3-4 yıllık ev ama les gibi geçen temizlik için şirket buldum ama pek oralı olunmadı
Ya yok dediğim gibi ben sahil bölgesindeyim bulunduğum yerlerde mangal yakılan alan var mangali örnek olarak verdim çatıya çıkacağıma oraya giderim benim inadım babalarının malı gibi kullanıp başkalarını hor görmeleriAnahtari alsanizda attiginiz adim suc olur rahat vermezler o yuzden ugrasmak bosa diyorum, gercekten o alanda rahat rahat Mangal yapabileceginizi mi dusunuyorsunuz?
Ya yok dediğim gibi ben sahil bölgesindeyim bulunduğum yerlerde mangal yakılan alan var mangali örnek olarak verdim çatıya çıkacağıma oraya giderim benim inadım babalarının malı gibi kullanıp başkalarını hor görmeleri