Apartman merdivenlerine halı...

• Konu Sahibi Konu Sahibi vivet
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
V

vivet

Ziyaretçi
kızlar.abimle aynı apartmana taşınacağız.abimin karısı ve annem merdivenlere halı diktirelim diyorlar.bende istemiyorum.çok alaturka.ama onlar daha sağlıklı olduğunu düşünüyor.yalnız ben istemiyorum.misafirim gelince uğurlamak ve karşılamak zor oluyor.sizce ne olmalı.

Merdivenlerde halı gerçekten zor oluyor. Daha önce yaşadığımız yere vardı. Tek olumlu tarafı geceleri topuk sesiyle uyanmıyorsunuz. Ama temizlik kısmı gerçekten bir dert.

evet ya bencede.zaten halı senelerce yıkanmıyor.nesi temiz oluyor anlamıyorum.öbür türlü isteyen kendi önünü süpürsün.artık köy yeri gibi çamur olmuyo ama anlatamıyorum ki..

BENCEDE ENGÜZELı MERDıVENLERıN YIKANMASI AMA HALIYLA BU PEK MÜMKÜN DEĞıL SONRA APARTMANIN ıÇıNDE KÖTÜ KOKULAR OLUŞUR ....lmaz:

Canım, bir zamanlar tüm evim halı kaplıydı ve ben hiç de hijyen olmadığını düşünürdüm. Kaldı ki ben her gün süpürür, beyaz bir havluyla tozunu alırdım.
Sizinkinin üzerine ayakkabı ile basılacak. Yağmur var, çamur var, toz var. Millet tuvalete girdiği ya da hayvan pisliğine bastığı ayakkabısı ile sizin merdiveninize basacak.
Bence hiç düşünmeyin bunu. Diğer türlü yıkarsınız, silersiniz, mis gibi olur.

Çok sağlıksız, halının tüylerinin içinde milyarlarca mikrop birikiyor. Ben evin içinde bile halı kaplamaya katlanamıyorum. Benim de evime işk taşındığımda sadece salon halı kaplıydı, hemen çıkartamadım parke yaptıramadığım için. Kasinlikle yeterince temiz değil ve ne kadar iyisinden olursa olsun havasız bir koku oluyor. Kaldı ki sizinkine ayakkabıyla basılacak.

bence çok saçma merdivende halı ne arıo hemde apartmanda herkes sizin kadar duyarlı olmayabilir yani ayakkabılarıyla çıkar falan kendinize ait apartman olsa neysee hadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…