• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aöl Bi bakabilirmisiniz

KahveGozlum

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2013
36
0
16
İstanbul
Kızlar ben lise 1de salaklık edip okulu bıraktım ama pişmanım ve tekrardan okumak istiyorum ama benim bi sorunum vardı okuldayken derslerde falan hoca bişey sorduğunda donuyodum bildiğim halde cevap veremezdim bu yüzden okulu hiç sevmedim:1:
şimdide aklıma takılan 2 şey var derslere gittimizde hoca kaldırıp soru falan soruyomu bide derslere girmek zorunlumu kayıt yaptırıp sadece sınavlara girsem olurmu ??​

merhaba
mesleki açık öğretim lisesine gidecekseniz evet derslere gitmeniz zorunlu devam zorunluluğu var.
tercih edeceğiniz açık öğretim lisesi ise sadece sınavlara girilmesi zorunlu ki okulu bitirebilesiniz.

Hadi ya meslek açık öğretim lisesine gitmeyi düşünoyordum ama derslere gitmem pek mümkün değil :(
Çok teşekkür ederim yardımcı oldugunuz için :71:

hemen vazgeçme dersler hafta sonu oluyor ve sorun her neyse konuşulduğunda mutlaka size bir yol göstereceklerdir.
birde ortam daha rahat oluyor kasma kendini. cesaretini topla ve daha fazla vakit kaybetme.

Back