Aol 2. Lise imam hatip lisesi

Kelebek88h

Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2018
35
19
26
Merhaba. Ben çocuk gelişimi oludum mesleki açık öğretim de ve bir iş imkanım var ama imam hatip mezunu da olmam lazım . Bir liseyi bitirdiğim için 2 sene okuyacağım imamhatipi sorum şu imam hatpite dersler ne şekilde oluyor açık lisede ? Haftada iki gün gitcem ama içerik nasıl yarın başlıyor Acill

Merhaba. Ben çocuk gelişimi oludum mesleki açık öğretim de ve bir iş imkanım var ama imam hatip mezunu da olmam lazım . Bir liseyi bitirdiğim için 2 sene okuyacağım imamhatipi sorum şu imam hatpite dersler ne şekilde oluyor açık lisede ? Haftada iki gün gitcem ama içerik nasıl yarın başlıyor Acill
Ben, bu sene mezun oldum. Neyi merak ediyorsunuz? Sorun cevaplayayım:KK39:

Çok teşekkür ederim açık lise hafta sonu bu iki günün yarısında kur-an yarısında arapça alacağız siyer vs bunlar da açıktan verecekmiş osmanlı türkçesi vs bunlar dersini almadan geçilebilir mi dersten

Çok teşekkür ederim açık lise hafta sonu bu iki günün yarısında kur-an yarısında arapça alacağız siyer vs bunlar da açıktan verecekmiş osmanlı türkçesi vs bunlar dersini almadan geçilebilir mi dersten
Ben, Pazartesi ve Perşembe günleri saat 4den 8 kadar ders görüyordum.Pazartesi günleri Kuran'ı Kerim dersimiz vardı.Perşembe günleri ise, Arapça,Hadis,Tefsir,Hitabet dersleri gördük. İlk Sene sadece Kuran'ı Kerim ve Arapça görürsünüz.Diğer yıllarda ise, kademe kademe dersler değişir.Hadis,Tefsir ve en sonunda ise, son yıl hitabet dersi görürsünüz.
Karşılaştırmalı dinler tarihi, Akaid,kelam,İslam kültür ve Medeniyeti,Temel Dini bilgiler Bunlar açıkdan verilen dersler.Okulda gösterilmiyor.
Osmanlı Türkçesi derken? Ben böyle bir ders hatırlamıyorum da:KK39:

X