günümüzde boğaziçi üniversitesi ekonomi bitirenler
bile iş bulamıyor,hukuk fakültesi bitirenler ofis
temziliyor...şu şartlarda aöf küçümseyenler
varsa gülerim kaydirigubbakcemile3
not:AÖF bitirip şuan üniversitede öğretim görevlisi
olan bir sürü hocam var...
Öyle mi!!!
Ne bileyim,etraftan moral bozucu şeyler duyunca sizlerle paylaşmak istedim.
Ya bu insanlar neden böyle. :dilcikar:
Yeni tanıştığım kişiler soruyor öğrenci misin diye.
Evet,diyorum okulu soruyorlar.
Anadolu Üniversitesi,diyorum
Ardından mutlaka (istisnasız) "Açıköğretim mi?" sorusu geliyor.
Evet cevabından sonra surat değişmiş bir halde "hııııı" kelimesi geliyor.
klava: PSİKOLOJİMİ BOZDULAR VALLA!!! klava:
"Aman Açıköğretim okuyupta ne yapacaksın!" diyenler bile olduuuuuuu...
açıköğretim evet malesef küçümseniyor..
bu işin zor olduğunu,işin içine girmeyen anlamaz,benim eski patronum işletme mezunuydu
açıköğretim olduğunu söylememişti ama,ben anlamıştım,okul bittikten sonra aöf olmuş,örgün öğretim olmuş farketmiyor zaten diplomadada belli olmuyor
not:AÖF bitirip şuan üniversitede öğretim görevlisi
olan bir sürü hocam var...
Bu dediğin olay rektör geçen sene başlattı açıköğretim mezunlarıda öğretim görevlisi sınavlarına girebiliyor diye ama daha önceden yoktu.
Bu dediğin olay rektör geçen sene başlattı açıköğretim mezunlarıda öğretim görevlisi sınavlarına girebiliyor diye ama daha önceden yoktu.
sen yanlış duymuşsun a.s kimden duydun acaba canım
Prof. ile Açıköğretimden sorumlu derslerine giren öğretim görevlileriyle konuştum.
Ales sınavı ayriyetten örgünden sonra açıkögretim okudumu direk açıköğretimin lisanssından mı mezun olmuş öğretim görevlisinin adını soyadı hangi okulda oldugunu özelden atarsan özgeçmişine ulaşabilirim.
Prof. ile Açıköğretimden sorumlu derslerine giren öğretim görevlileriyle konuştum.
Ales sınavı ayriyetten örgünden sonra açıkögretim okudumu direk açıköğretimin lisanssından mı mezun olmuş öğretim görevlisinin adını soyadı hangi okulda oldugunu özelden atarsan özgeçmişine ulaşabilirim.
canım ii bir pozisyonda çalışan varmı diye sormuşsun ben daha yeniyim kendim değil erkek arkadaşımdan örnek vericem AÖF si muhasebe mezunu 5 yıl muhasebe öğretmenliği yaptı özel bir kursta deneyim kazandı zaten öğrencilik evresinde yaptığı işleri saysam.....kırpıkçılık bile yaptığı oldu demem şu ki çok azmetti.şuan istanbul şişlide bir şirkette muhasebeciliğe başlayacak nisanda inşallah lafım meclisten dışarı ama türkiyede işsizlik sorunu yok iş beğenmemezlik var ben bunu gördüm bunu bilir bunu söylerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?