Aöf yardımcı kitap çıkartılmasını yasakladı

masal88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2013
659
843
103
İstanbul
Kredili sistem için verilmiş olan kitapları incelediğimde eski kitaplardan pekte bir farkı olmadığını anladım. Şimdi baktığımızda yine eskiden olduğu gibi okuyorum okuyorum fakat birşey anlayamıyorum.Murat yayınları karacan ve diğer yayınlar çıkarmış olduğu kitaplarla en azından birşeyler anlamamızı ve o derslerden geçmemizi sağlıyordu. Anadolu üniversitesi bu sene bu imkanı elimizden aldı ve sadece soru kitapları çıkarmalarına izin verdi. Konuyu bilmeden soru kitaplarına bakmakta benim kanaatimce bir anlam ifade etmiyor.
(Alıntıdır)

Arkadaşlar nasıl çalışıyorsunuz ben özet çıkarmadan çalışamıyorum özet çıkardığımda da çalışmaya vakit kalmıyor netten özetlere baktığımda da yardımcı kitaplardaki özetler..Aöf kitaplarının özetlerinin olduğu bir site var mı acaba bildiğiniz

yaaaa :84::84: hepte kötü şeyler beni buluyo bende açık öğretim okumaya karar verdim ama kitap olmazsa nasıl çalışıcam ben. bi de ben elektrik enerjisi üretim iletim ve dağıtımı bölümü düşünüyorum açıktan. bana yardımcı olucak birilerini buldum galiba ama kitap olmadan bana kimse yardımcı olamaz ki :26:

sorma canım bir de öğrencinin başarısızlığını zorlaştıran başarıyı kolay kılan bir sistemmiş! yardımcı kitaplar için telif hakkı istediğini duydum aöf nin..Olan bize oluyor oturdum şimdi kitabın neresinden başlıcam diye düşünüyorum :/

bu çok kötü oldu. bende bişey var ya nereye elimi atsam illa karşıma bişey çıkar. işe girmek isterim adamın oğlu paraları yer dükkan kapanır. işe girerim patron sorunlu çıkar. seneler sonra üniversite okumak isterim kitapların kalkıcağı haberi çıkar. ben en iyisi evde boş boş oturup duvarlara bakıyım gerçi o zamanda duvarlar çatlar çok baktım diye

hadi ya:))) sen de çok şanssızmışsın canım ya:))) bak sen aöf ye el attın bizi de kitaplardan ettin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…