bende öyle biliyorum.ben şöyle hesap yapıyorum arasınavın yüzde 30u ile finalde alınacak puanın yüzde 70ini topluyorum 50 olursa geçer zaten
nasıl geçti sınav arkadaşlar.. bana kolay geldi zorlanmadım. sanırım bildiğim yerlerden çıktı moralimde düzgündü. şöyle bir baktığımda bütünlemeye kalmıyor gibiyim.. darısı sizinde başınıza. nesrincim keşke girebilseydin ama olsun bütünlemeye kadar daha iyi çalışırsın ben bu sınava çok çalışamamıştım ama çalıştıgım kadarı yetti..
arkadaşlar bu yıl bende aöf türk dili ve edebiyatı istiyorum nasıl sizce zormu osmanlıca özellikle yardımcı olursanız sewinirim...
sonuçlar açıklandı ben geçtim kızlar sizlerin ki nasıl? notlarım
temel bilgi _97
türkçe ses _88
halk edebiyatı _69
osmanlıca _65
eski türk ed _92
batı ed _81
yeni türk _92
ortalamam 83.. yani örgüne geçebilirdim ama tayinimiz kıbrısa çıktı eğer türkiyeden bi yer olsaydı geçiş yapıcaktım ama kısmet.
çok iyi cnm tebrik ederim ama neden örgün istiyorsun ki böyle ne güzel devam zorunluluğu yokhoca suratı çekmek yok erken kalkmak yok ben çok memnunum valla aöf den gerçi istesemde örgüne gidemem çünkü evde cimcime kızım var gerçi örgün okumak daha kolay ve daha avantajlı yüksek lisans için ama ben gene de almayayım seni tebrik ederim ben de 2 ye geçtim ama osmanlıcadan kaldım onu da bütte veririm inşallah yoksa seneye zor olur diye düşünüyorum
arkadaşlar bu yıl bende aöf türk dili ve edebiyatı istiyorum nasıl sizce zormu osmanlıca özellikle yardımcı olursanız sewinirim...
kızlar bişi sorcam size nolur bilgisi olan yardımcı olsun.:18:
ben geçen yıl türkdiliedebiyatı birinci sınıf sınavlarına girmedim.sınıfta kalıp kalmadığımı anlayamadım.
güz döneminide kaçırdım.bahar dönemi kayıtını yaptırdım aöf nin bana atadığı dersler
ESKİ TÜRK EDEBİYATINA GİRİŞ: SÖZ SANATLARI 5,00 - - 0,00 0,00
TDE102U TÜRKÇE BİÇİM BİLGİSİ 4,00 - - 0,00 0,00
EDB102U HALK EDEBİYATINA GİRİŞ 2 4,00 - - 0,00 0,00
EDB106U BATI EDEBİYATINDA AKIMLAR 2 4,00 - - 0,00 0,00
BİL102U TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ 2 3,00 - - 0,00 0,00
TDE104U OSMANLI TÜRKÇESİNE GİRİŞ 2 5,00 - - 0,00 0,00
EDB108U YENİ TÜRK EDEBİYATINA GİRİŞ 2
işte bunlar
şimdi anlamadığım bunlAR birinci sınıfınmı dersleri yoksa ikinci sınıfın mı ???
:26::26:
Canım bunlar birinci sınıf dersleri,sitesinden eöğrenme kısmından bakarsan orda da vardır.
sıktı artık şu yorumlar valla
niye korkuyosunuz ki bukadar
tamam bu bölüm açıldı ve çok fazla kişi kayıt yaptı
ama mezun olanlar gerçekten çalışan kişiler olucak ve bunlar çoğu örgün okuyanlardan da daha başarılı olanlar olucak bukadar gerilmenize stres yapmanıza ne gerek var bu kadar kompleks yapmayın sonuçta çalışan başarılı olan kazanır
ve bu tür yorumlar yapılıp diğer siteler gibi basitleşmesin burasıda bu topiği birbirimizden faydalanalım diye açtım aksi bişey yazıcak olan yazmasın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?