Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol canım cevapladığın için .murat yayınlarını nerde bulabilirim acaba bi kaç kitapçıya baktım ama yook. gerçi sen antalyadaymışsın ben bugün başka yerlerede soruyum bakalım biran önce başlamak istiyorum.
teşekkürler kızlar
estur aslında senin dediğin gibi almak daha mantıklı ama benim eylül 20gibi okulum açılıyo ben hemşirelik 3.sınıf öğrencisiyim okul açılmadan başlamak istiyorum çok çalışmalıyım hem 2vize 2final geçircem o yüzden işi sıkı tutmalıyım.
yardımlarından dolayı çok çok teşekkür ederim...sen 2.sınıf mısın?
merhba bende bu yıl türk dili ve edebiyatına yerleştim
ama zor diolar açıköğretim olduğu için
ismek kayıtları başladı osmanlıca dersleri varmış
sizce kursa gitmeme gerek varmı
kesinlikle var ..ben kursa gittigim halde osmanlıcadan kaldım yarın bütüm var akannehir
Osmanlıca dersinde, sizi zorlayan şeyler ne, yeni başlayacaklar için aydınlatıcı olması açısından açıklar mısınız arkadaşlar?
bende yazıldım kursa bakalım ne olck
Osmanlıca dersinde, sizi zorlayan şeyler ne, yeni başlayacaklar için aydınlatıcı olması açısından açıklar mısınız arkadaşlar?
aslında şöyle bir bakınca kolay gibi geliyor..ben senenin basında en sevdigim ders olarak osmalnlıcayı ilan etmiştim ve kurstaki arkadaslarım bana demediğini bırakmadı :) kızlar harfleri kuralları öğreniyorsunz tamam ..okumada da bi problem yok bu konuda garanti verebilrim sadece biraz pratik...gözünüzü korkutmak istemem tabiki ama ünite atladıkça bildigimiz bu ek kök fiil vs devreye giriyor ..yani nasıl bir dilbisinde kelimeleri ayırıyorduk bu defa osmanlıca kelimeleri ayırıyoruz..sonra sayfalarca fasca organ,meslek vs ismi kelime ezberkemek gerekiyor yani..zor bi ders degil ama digerlerine göre gercekten cok fazla emek isteyen bir ders opuyorumnanaktan