Haklısiniz suan butun bolumler bu şekilde bende kararsizim aslinda orgün okuyamayacagim icin aof den devam ermyi düsundumTercih var mı bilmiyorum ama neden sosyoloji? Ben çocuğu büyütürken ikinci üniversite okudum açıktan. Sosyal hizmet. Mezun oldum hala neden diye soruyorum kendime. İş bulma ihtimali çok düşük. Ancak yüksek lisans yapılırsa mümkün. Atama puanlarını bilmiyorum ama sosyoloji mezunu arkadaşım 3 yıldır atanamıyor.
Haklisiniz arayarak bilgi almak en dogrusu tesekkurlerBölümler ve geçişler sürekli değişiyor.
Buradaki arkadaşlarda tam bilmiyor olabilir.
Riske atmayın; AÖF bürosuna telefonla ya da direkt gidip danışın, net bir cevap alın.
Bu kadar laf saydıktan sonra soruma cevap vermeseydin keşke cok saol cok iyisinGoogle'a "dikey geçiş yapılabilecek lisans programları" yazıp aramak çok mu zor geldi ?
Ösym de var bu bilgi. Sonun cevabı da hayır sosyolojiye geçiş olmaz.
Baktım bulamayacak gibisin cevaplayayım bari yazık dedimBu kadar laf saydıktan sonra soruma cevap vermeseydin keşke cok saol cok iyisin
Baktım bulamayacak gibisin cevaplayayım bari yazık dedim
Demek öyle dedin..Senin eğitimciliğini düşünemiyorum bence öğrencilerine yazık
Bugun dgs tercihimi yaptim ve kamu yonetimi yazdim insallah hayırli olur cok tesekkur ederim..dersler kolaymı diyorsunuz insallah oyledir ya cunku cocuk gelisimi lisansa da ikinci üniv. Kapsaminda kayit yaptiracagim iki okul cok zorlamaz umarimSosyolojinin pek bir iş imkanı yok. Eğer olursa iktisat işletme gibi iibf bölümlerinden birine bakman daha mantıklı. Her ne kadar iibf mezunu cok olsa da yine de kpss'ye girdiğinde iş sende bitiyor. Sayısala yapabiliyormusun ona göre ya iktisat ya kamu yönetimini seç. İktisatın bir sürü alt dersi var ve matematik yapamayanlar için gerçekten zor. Hem kolaylığı hem de prestij olarak en iyi bölüm bence Kamu Yönetimi. Yolun Açık Olsun :)
Eger kesin kayıt olursan lisans okuyor olacaksın o yuyüzd ikinci üniversite kapsamında İstanbul üniversitesi çocuk gelişimi bölümüne kayit ol oradan devam et belki ortak derslerden muaf olur çocuk gelişimi lisans mezunu olursun veya DGS ile çocuk gelişimi tercih et dört yıllık eğer mümkünse acik öğretim olarak zaten bu sene açıldıBugun dgs tercihimi yaptim ve kamu yonetimi yazdim insallah hayırli olur cok tesekkur ederim..dersler kolaymı diyorsunuz insallah oyledir ya cunku cocuk gelisimi lisansa da ikinci üniv. Kapsaminda kayit yaptiracagim iki okul cok zorlamaz umarim
Cocuk gelisimi aof lisans bu yil acildi.Yalniz dgs ile gecis yapilmiyor.Sadece yks ve ikinci universite kapsaminda alim oluyor.bende iste dgs ile kamu yonetimi ayni zamanda auzefe kayit yaptiracagim.Sanirim onlisansta aldigim derslerden 3 tanesinden muaf olabilirmişim daha fazla ders saymiyorlarmisEger kesin kayıt olursan lisans okuyor olacaksın o yuyüzd ikinci üniversite kapsamında İstanbul üniversitesi çocuk gelişimi bölümüne kayit ol oradan devam et belki ortak derslerden muaf olur çocuk gelişimi lisans mezunu olursun veya DGS ile çocuk gelişimi tercih et dört yıllık eğer mümkünse acik öğretim olarak zaten bu sene açıldı
Net tavrını baska yerlerde sergileHazır bilgi isteyen araştırmayan öğrenciye tavrım her zaman nettir.
Hazır bilgi isteyen araştırmayan öğrenciye tavrım her zaman nettir.
Oldu tatlım nasıl istersen hadi sende armut piş ağzıma düş tavrınla devam et bakalım nereye kadarNet tavrını baska yerlerde sergile
Komik arkadaş sıkıldıkca yaz burayaOldu tatlım nasıl istersen hadi sende armut piş ağzıma düş tavrınla devam et bakalım nereye kadar
Hakkınızda hayırlısı olsun zorlanmadan yaparsınız inşallah.Bugun dgs tercihimi yaptim ve kamu yonetimi yazdim insallah hayırli olur cok tesekkur ederim..dersler kolaymı diyorsunuz insallah oyledir ya cunku cocuk gelisimi lisansa da ikinci üniv. Kapsaminda kayit yaptiracagim iki okul cok zorlamaz umarim