she86 Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Nisan 2022 2.852 1.664 83 38 9 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi she86 #1 Kızlar selam AÖF öğrendi belgemde şöyle bir şey yazıyor ne demek bu ? “Açıköğretim sistemi dışındaki diğer bir yükseköğretim programına yatak geçiş kapsamında kayıt yaptırmasında sakınca yoktur .”. Muhasebe ve vergi uygulamaları bölümünde okuyorum yıllardır 2.sınıfım zaten 2 yıllık ..
Kızlar selam AÖF öğrendi belgemde şöyle bir şey yazıyor ne demek bu ? “Açıköğretim sistemi dışındaki diğer bir yükseköğretim programına yatak geçiş kapsamında kayıt yaptırmasında sakınca yoktur .”. Muhasebe ve vergi uygulamaları bölümünde okuyorum yıllardır 2.sınıfım zaten 2 yıllık ..
E Esra1306 Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Ağustos 2022 1.745 960 63 30 9 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi she86 #2 she86 .!.: Kızlar selam AÖF öğrendi belgemde şöyle bir şey yazıyor ne demek bu ? “Açıköğretim sistemi dışındaki diğer bir yükseköğretim programına yatak geçiş kapsamında kayıt yaptırmasında sakınca yoktur .”. Muhasebe ve vergi uygulamaları bölümünde okuyorum yıllardır 2.sınıfım zaten 2 yıllık .. Genişletmek için tıkla... Normalde açıktan mı okuyorsunuz?
she86 .!.: Kızlar selam AÖF öğrendi belgemde şöyle bir şey yazıyor ne demek bu ? “Açıköğretim sistemi dışındaki diğer bir yükseköğretim programına yatak geçiş kapsamında kayıt yaptırmasında sakınca yoktur .”. Muhasebe ve vergi uygulamaları bölümünde okuyorum yıllardır 2.sınıfım zaten 2 yıllık .. Genişletmek için tıkla... Normalde açıktan mı okuyorsunuz?
G Gareysar Hayırlısı Kayıtlı Üye 15 Mayıs 2020 1.485 En iyi cevaplar 1 1.624 83 9 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi she86 #3 Yatay geçiş yapabilirsin demek
she86 Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Nisan 2022 2.852 1.664 83 38 9 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi she86 #4 Esra1306 .!.: Normalde açıktan mı okuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet dışarıdan okuyorum.
she86 Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Nisan 2022 2.852 1.664 83 38 9 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi she86 #5 Umutlumutsuzbiri .!.: Yatay geçiş yapabilirsin demek Genişletmek için tıkla... Başka bir bölüme mi bu durumda baştan başlamak demek dimi ? Ve nasıl yapılıyor yani hangi bölümlere yapabileceğimi nereden göreceğim
Umutlumutsuzbiri .!.: Yatay geçiş yapabilirsin demek Genişletmek için tıkla... Başka bir bölüme mi bu durumda baştan başlamak demek dimi ? Ve nasıl yapılıyor yani hangi bölümlere yapabileceğimi nereden göreceğim
G Gareysar Hayırlısı Kayıtlı Üye 15 Mayıs 2020 1.485 En iyi cevaplar 1 1.624 83 9 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi she86 #6 Yatay gec she86 .!.: Başka bir bölüme mi bu durumda baştan başlamak demek dimi ? Ve nasıl yapılıyor yani hangi bölümlere yapabileceğimi nereden göreceğim Genişletmek için tıkla... Internetten arastirabilirsin. Instagram'da aofbilgi sayfasi var ordan da bilgi alabilirsin
Yatay gec she86 .!.: Başka bir bölüme mi bu durumda baştan başlamak demek dimi ? Ve nasıl yapılıyor yani hangi bölümlere yapabileceğimi nereden göreceğim Genişletmek için tıkla... Internetten arastirabilirsin. Instagram'da aofbilgi sayfasi var ordan da bilgi alabilirsin
gizemliasli Nirvana Pro Üye 14 Ağustos 2018 20.200 En iyi cevaplar 2 75.967 598 12 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi she86 #7 she86 .!.: Kızlar selam AÖF öğrendi belgemde şöyle bir şey yazıyor ne demek bu ? “Açıköğretim sistemi dışındaki diğer bir yükseköğretim programına yatak geçiş kapsamında kayıt yaptırmasında sakınca yoktur .”. Muhasebe ve vergi uygulamaları bölümünde okuyorum yıllardır 2.sınıfım zaten 2 yıllık .. Genişletmek için tıkla... Cümle yeterince açık zaten. Aöf dışında programa istersen yatay geçiş yapabilirsin diyor işte
she86 .!.: Kızlar selam AÖF öğrendi belgemde şöyle bir şey yazıyor ne demek bu ? “Açıköğretim sistemi dışındaki diğer bir yükseköğretim programına yatak geçiş kapsamında kayıt yaptırmasında sakınca yoktur .”. Muhasebe ve vergi uygulamaları bölümünde okuyorum yıllardır 2.sınıfım zaten 2 yıllık .. Genişletmek için tıkla... Cümle yeterince açık zaten. Aöf dışında programa istersen yatay geçiş yapabilirsin diyor işte
she86 Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Nisan 2022 2.852 1.664 83 38 13 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi she86 #8 gizemliasli .!.: Cümle yeterince açık zaten. Aöf dışında programa istersen yatay geçiş yapabilirsin diyor işte Genişletmek için tıkla... Tamam da diyelim ki yaptım hangi bölüme ve nereden yapacağım o geçişi açıköğretim sistemine giriyorum çıkmıyor
gizemliasli .!.: Cümle yeterince açık zaten. Aöf dışında programa istersen yatay geçiş yapabilirsin diyor işte Genişletmek için tıkla... Tamam da diyelim ki yaptım hangi bölüme ve nereden yapacağım o geçişi açıköğretim sistemine giriyorum çıkmıyor