Hic de cikmiyor walla canim bnde 3. Sinifm ve birakmayi bile dusunuyorm atama yok is yok o kadar para zaman bosuna gbi duruyoArkadaşlar nasıl çalışıyorsunuz? Çıkmış sorulardan çıkıyor diyorlar.
Peki hastanelerin sosyal hizmetler bölümüne bilemi almıyorlar ben umutluydum ya sözleşmeli başladım 2500 aliyorm diyenler vardı. Bide bi dünya calsma imkanı iş imkanı varHic de cikmiyor walla canim bnde 3. Sinifm ve birakmayi bile dusunuyorm atama yok is yok o kadar para zaman bosuna gbi duruyo
2 yıllık ise ataması yok kadro yok 4 yıllıkların ataması var.Peki hastanelerin sosyal hizmetler bölümüne bilemi almıyorlar ben umutluydum ya sözleşmeli başladım 2500 aliyorm diyenler vardı. Bide bi dünya calsma imkanı iş imkanı var
Ben 2 yıllık okuyorum boşuna mı yani2 yıllık ise ataması yok kadro yok 4 yıllıkların ataması var.
Bilemiyorum belki kadro açılır olmazs 4 yıla tamamlarsınız dgs ile.Ben 2 yıllık okuyorum boşuna mı yani
Tercihte sosyolojiye mi yerleştin.Sosyal hizmete 500 kontenjan ayırmışlar ondandır ve taban puanını yüksek tutmuşlardır.Off sosyal hizmet okudum dgs lisans olsun istedim ama sosyoloji tercihim olmuş.
evet canım ya kontenjan az olunca malesef sosyolojiye yerleştim üzüldüm valla ama yapacak bir şey yok.Tercihte sosyolojiye mi yerleştin.Sosyal hizmete 500 kontenjan ayırmışlar ondandır ve taban puanını yüksek tutmuşlardır.
Kızlar benimde 2 yıllık nasıl çalışıyorsunuz bu ünitelerin biteceği yok zaman az büronun verdiği kitaplar haricinde ek kitap test kitabı falan alan var mı
Çok teşekkür ederim alayım bari bende daha öncede Murat yayınlarını duymuştum özet çıkarmak çok zaman alıyor benimdeben büronun verdiği kitapların özetini okuyup sorularını çözerek başladım çalışmaya. sonra özetlerini okumak sıkıcı geldi sadece sorularını çözüp yanlışlarımın üzerinden gidip ezberlemeye çalışıyorum. zaten ilk sınavda 4 üniteden mesulüz. şimdi kitaplarla işim bitti. boş zamanlarımda internetten soru çözmeyi düşünüyorum. aof mantığı hep bu şekildedir çıkmış sorular tekrar çıkar. hatta bazen şıklarına kadar birebir çıkar (daha önce aof işletme okumuş biri olarak söylüyorum) o yüzden bol bol soru çözmeliyiz.
bölümünle ilgili soru bankası da alabilirsin. açıköğretim dersanelerinde satılıyor. Murat Yayınlarını öneririm.
Çok teşekkür ederim alayım bari bende daha öncede Murat yayınlarını duymuştum özet çıkarmak çok zaman alıyor benimde
bölümünle ilgili soru bankası da alabilirsin. açıköğretim dersanelerinde satılıyor. Murat Yayınlarını öneririm.
aof nin kitapları da okunacak gibi değil