Aöf sos. Hizmetler mi yönetici asitanligi mi

4ppty4

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2016
34
2
29
Arkadaslar büro yöneticiliği ve yönetici asistanlığı mi yoksa sosyal hizmetler mi dha çok is imkanı var kuşadasında yaşıyorum tam kestiremedim

Arkadaslar büro yöneticiliği ve yönetici asistanlığı mi yoksa sosyal hizmetler mi dha çok is imkanı var kuşadasında yaşıyorum tam kestiremedim
2 yıllık sosyal hizmetlerin kadrosu yok diyorlar devlette tabi 2 yıla ne olur bilemem.
2 yıllık cocuk gelişimide var onuda araştırın en azından özellerde çalışırsınız devlette kadrolu ögretmenlik için 4 yıla tamamlama yapmanız gerek.

4 yıllık sosyal hizmetlerde var anadolu üniversitesi taban puanı 353 erzurum ataturk aof 4 yıllıkta 306 ile 307 arası.

Peki yönetici asistanlık nasıl 2 yokluklar kpss ile atanma varmış . Ben kuşadasında yasiyrum bizim burda avukat yani mühendis olsun çok asistan arayan var sizce hangisini tercih eetmeliyim

Peki yönetici asistanlık nasıl 2 yokluklar kpss ile atanma varmış . Ben kuşadasında yasiyrum bizim burda avukat yani mühendis olsun çok asistan arayan var sizce hangisini tercih eetmeliyim
o bölüm hakkında bilgim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…