Aöf soru bankası?

sebboyyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2009
1.381
5
116
İstanbul
arkadaşlar aöf soru bankası olarak hangi yayınları önerirsiniz hangisi daha iyi ben uluslarası ilişkilere dikey geçiş yaptım internetten bakıcam bulamadım bu bölümün soru bankalarını yardımcı olurmusunuz

canım en iyileri murat ve egem oluyor ama aöf telif haklarını aldı pek yararı olmuyor
geçtiğimiz sene 2 murat ve 1 nokta atış aldım hiçbir faydası olmadı
tabi yine de sen bilirsin....

canım en iyileri murat ve egem oluyor ama aöf telif haklarını aldı pek yararı olmuyor
geçtiğimiz sene 2 murat ve 1 nokta atış aldım hiçbir faydası olmadı
tabi yine de sen bilirsin....
soru bankası alıcam cnm konu anlatımlı değil tek aöf kitapıyla olmuyor soru sayısı az ve konular çok uzun

soru bankası alıcam cnm konu anlatımlı değil tek aöf kitapıyla olmuyor soru sayısı az ve konular çok uzun

işte benim aldıklarım egem soru bankası ve 1 tane nokta atış kitapçıpğıydı
konu anlatımı yokmuş zaten
hiç yararı olmadı olan benim 50-60 tl parama oldu

işte benim aldıklarım egem soru bankası ve 1 tane nokta atış kitapçıpğıydı
konu anlatımı yokmuş zaten
hiç yararı olmadı olan benim 50-60 tl parama oldu
üzülme cnm hele bir sınav zamanı gelsın belki o sorular sınavda çıkar:) murat yayınlarına alcnm şimdide bence

üzülme cnm hele bir sınav zamanı gelsın belki o sorular sınavda çıkar:) murat yayınlarına alcnm şimdide bence

yok canım ben geçen seneyi diyorum
bu sene almayı düşünmüyorum okulun kitaplarına çalışacağım
daha kayıt yaptıramadım,bakalım haftaya yaptırcam

Geçmiş yılların sorularını çözdün mü?

Ben bugün Murat yayınlarıyla görüştüm,önümüzdeki hafta bizim bölümün soru bankası geliyormuş;içinde kısa konu özetleri falanda olacak dedi.
Bir ya da iki kitap olarak çıkacakmış.Her dersin ayrı olmaması iyi yani

Haftaya eğer gelmiş olursa eksik kitaplarımla beraber soru bankasıda alacağım,bakalım konu anlatımlıysa süper olur.

Sağol cnm cnm çok sıkındı yüzümde gülücekler açtırdın sağol cnm dediğin gibidir inş her ders tek kitap değildir 5.yarı yıl sorularının dersleri tek kitapta olsun yeter çok tşk ederim balım bilgilendirdiğin için alınca resmini paylaşırmısın cnm kitapı formda

Ne demek bende duyunca sevindim.

Hem en fazla iki kitap olmasına hemde konu anlatımı tarzında özet bişeyler olacak dedi telefonda ona.

Dediğim gibi bizim bölüm haftaya gelirmiş,alır almaz koyarım resim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…