aöf okul öncesi öğretmenliği okuyan arkdaslar bı bakarmısnız?

XtUrkiyem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2008
608
1
96
Ordu
slm kızlar ben kız meslek cocuk gelısimi mezunuyum usta ögretıcı dıplomamda var mezun olalı 4yıl oldu acık ögretimde okul öncesi öğretmenliği okumak ıstıyorum bunun ıcın kac puan almam lazım barajı gecmem yeterlımı acık ögretıme yerlesebılmem ıcın benı aydınlatırsanız sevınırım

ben açıköğretim okul öncesi okumuyorum ama okuyan arkadaşlarım var.şunu söyleyeyim.bu bölümü okuyabilmek için (2009-2010 yılı için söyleyebilirim ancak) en az 310 almak lazımmış şimdi bi siteden baktım ve kontenjan sınırlaması var 2050 tane alım oluyor yani her 310 puan yerleştirmezler en yüksek puana göre olur.

Bu arada lise mezunlarına artık ustaöğreticilik hakkı kaldırıldığı için bir işe yaramıyor ancak 2 yıllık çocuk gelişimi mezunu ya da 4 yıllık mezun olmak lazım.açıköğretim de içinde olmak üzere

Son düzenleme:
ben açık öğretim 4sınıfa geçtim buyıl benim girdiğim yıl 325ile kapadı benim puanım 341 idi yıllara göre değişiyor ama buyıl ne olacağı belli değil bunu belirleyende en yüksek puanla girene bağlı ama sen garanti olsun bir puan söyleyin dersen 320 ve üzeri derim sana çünkü sistem değişiyor her geçen gün buyılda kaç puan alacakları belli olmaz fazla güvenmeoyüzden taban puanlara canım buyıl 310 kadar düştü ama bu sene yükseledebilir düşedebilir şansın bol olsun

ben aöf oöö 3. sınıf öğrencisiyim.ben 335le yerleşmiştim.ama arkadaşların dediği gibi 320 den aşağı almamak iyi olur.yani diğer açıköğretimler gibi barajı aşmak yetmiyo

arkadaşlar sistem değişti sizin söylediğiniz puanlar eski sisteme göre alım puanları idi...320 330larla açık öğretime asla yerleşilmez ben bu sene 380 ile yerleştim yanlış bilgi vermeyelim,hepnize sevgiler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…