aöf işletme fakültesi 3 ve 4.sınıf

kızlar kimlik ve pasolar hangi tarhte veriliodu?????

Bende İşletme 4. sınıfım
3. sınıftan da 2 dersim var
Nasıl içinden çıkıcam bilmiyorum:KK43:
Tüyolarınızı ve önerilerinizi bekliyorum

beyza3 hangi dersler..bende aynı durumdayım da...4.sınıftayım 3. sınıftan 1 ders kaldı maliyet....

Kızlar benim eşimde 3.sınıfta ama bi türlü 4 e geçemedi :KK43:( sizce çokmu zor bu 3.sınıf yoksa eşimmi tembel :)

canım sen sivastamı yaşıyorsun.ben zormu bilmiyorum ama eşim 4.sınıfa kolay geçmişti.eşine kolay gelsin.

Az kaldı sınavlara sorular yok mu paylaşalım burada çözelim beraber..Nerdesiniz millet toplanın ya..

kizlar Allah zihin acikligi versin...ben gecen sene mezun oldum.. evlilik nedenyle hollanda ya kaydimi aldirdim ve hamileydim..Allah a sukur bitirdim, azmin elinden birsey kurtulamaz...basarilar dilerim size...bu arada isletme mezunuyum....

Son düzenleme:
düzenli çalıştıktan sonra dershaneye gitmeye hiç gerek yok bence sınavlardan iki ay önce düzenli olarak çalışınca kesinlikle oluyo. bol bol soru çözmek önemli olan. geçmiş yıllarda çıkan soruları çözmek çok faydalı oluyo bide açıköğretimin kendi sitesindeki soruları çözün mutlaka istediğiniz sonucu elde edersiniz. herkese başarılar. allah çalışan herkese emeğinin karşılığını verir inşallah.

bende MYO muhasebe bitirdim.sonra dgs ile 3.sınıf işletmeye geçiş yaptım
4.sınıftayım.bencede dershaneye gitmeye gerek yok.özellikle bir hocanın yardımına
dayanarak dershaneye gidenler kazanıp örgünde okusunlar daha mantıklı.
kendi çalışıp diplomayı alanlara helal olsun diyorum.Allah herkese nasip etsin.

ders cALISAMIYORUM..

yeni evliyim ..işletme 3. sınıftayım kalmasaydım mezundum şimdiye..:eek:

calısıyorum ,eve gel yemek yap ortalığı topla fılan derken calısmaya fırsatım kalmıyor..

okuyayım en azından dıyorum, uyuyakalıyorum yorgunluktan

nasıl gecerım sınıfı ya offf:1no2:

çıkmış soruların olduğu bi site vardı ama bulamıyorum şimdi onu
bilgisi olan var mı kızlar

işletme 3.sınıf için soruyorum

Ben işletme 4.sınıf ögrencisiyim. Her sene eylül ayında başlıyorum çalışmaya. yazarak çalışıyorum. Açıkögretimin sitesindeki kitaplar yüklü. Kitaplar gelene kadar oradan çalışıyorum. Murat yayınlarının yardımcı kitaplarından ve 550 soru bankasından soru çözüyorum. Kursa hiç gitmedim gerekte görmedim. çok ta maliyetli çünkü. Şu an 4.sınıftayım. Alttan dersim yok :) Son üç sene not ortalamam 85 in altına düşmedi. Doğal olarak onur belgesiyle geçtim. Bu senehedefim yüksek onur alabilmek ve o şekilde mezun olabilmek. Şu ana kadar bütün derslrimden sadece 2 ünitem kaldı. vize konuları çoktan bitti ve iki tekrar yaptım. Mart ayında son tekrarı yapacağım. Gercekten ciddiye alıp çalışmak lazım. Kendi başımıza yapabileceğimiz şeyler ancak çalışmadan olmaz. Ben son aylara bırakmaktansa çalışıp rahat rahat geçme politikası izliyorum. Çokta faydasını gördüm tavsiye ederim. Herkese başarılar.

slm kızlar
ya bende
bıktım artık
ders özetlerini yayımlayacak yada gönderebilecek olan varmı?
lütfen...
herkes diğer dersler için yayınlamış..
bizde yardımcı olalım birbirimize.

alın murat yayınlarını düzenli olarak çalışın başka da birşeye çalışmaya gerek yok..
ay reklam yapmış gibi oldum kaydirigubbakcemile3

kızlar aranızda şu sorunun cevabını bilen varmı?

aşağıdakilerden hangisi stratejik planlama ve taktik planlamanın ortak özelliklerinden biridir?

a)uzun dönemli olmaları
b)Rakiplerin faaliyetlerini dikkate almaları
c)Nihai sonuca odaklanmaları
d)Uygulamaya yönelik ayrıntı düzeyi ve biçimi olmaları
e)Statik olmaları

ders cALISAMIYORUM..

yeni evliyim ..işletme 3. sınıftayım kalmasaydım mezundum şimdiye..:eek:

calısıyorum ,eve gel yemek yap ortalığı topla fılan derken calısmaya fırsatım kalmıyor..

okuyayım en azından dıyorum, uyuyakalıyorum yorgunluktan

nasıl gecerım sınıfı ya offf:1no2:

onun bana göre tek bi yolu var canım ki bende senin gibiyim işten gel kafa kazan gibi yemekti vs...vakit yok o yüzden akşam erkenden yatıp sabah 4 de kalkıyorum hem sabah daha net daha rahat anlaşılıyo kolay oluyo o zaman...

arkadaşlar bende 2+2 yapıyorum.önlisans muhasebe mezunuyum.işletmeye geçtim.ama geçen yıl kaldım.hiç çalışmadım ben bunları yaparım test nasıl olsa dedim :)) ve sonuç 5 dersim kaldı.sadece 1 dersimi vermişim oda yönetim.diğer derslerim hepsi 48-46-45 ortalama ile kaldı...:KK70::KK70: şimdi çalışıyorum derslerime 2 dersimi bitirdim.3 dersim kaldı.bugün maliyete başlıyorum :)) sınava son 1-2 gün kalıncada bütün derslerimin vize sorularını çözeceğim.(murat yayınlarından)..herkese başarılar

eskiden ders özetlerini interneten buluyorudum bu aralar yok malesef bende işltme 3 sınıftayım iş ve soysal,muhasebe,final.yönetim var sadece iş hukukuna calışıyorum 4 gecmek için diger dersler çok zorr

3. sınıf ders notları olanlar lütfen paylaşsın herkeze başarılar

Bende İşletme 4. sınıfım
3. sınıftan da 2 dersim var
Nasıl içinden çıkıcam bilmiyorum:KK43:
Tüyolarınızı ve önerilerinizi bekliyorum

4.sayfada çalışma sistemimi yazdım. faydası olur dilerim. başarılar

X