aöf işletme fakültesi 3 ve 4.sınıf

E

EU1

Ziyaretçi
arkadaşlar ilk önce herşeyden fedakarlık edip sınavdan önceki bi kaç ay tamamen ders çalışın otobüsde boş kaldığınızda okumanız soru çözmeniz için küçük kitapçıklardan alın yanınıza ve bol bol soru çözün size önerilerim bunlar
ayrıca elimde murat yayınları 4.sınıf tüm dersler bulunan kitaplarım
ve 3. sınıf tüm dersler için olan kitaplarım var isteyenler ikinci el sayfasından topiğe bakabilirler
kolay gelsin hepinize başarılar

Son düzenleyen: Moderatör:
walla öyle olmuyor işte ben kursa başladım burdan size ders notlarını gönderebilirim.üşenmem yazarım arkadaşlar işletme 3.sınıf

canım olmuyor derken :)
ben açıköğretim boyunca hiçbir kursa gitmedim gerekde duymuyorum bence boşa masraf çünkü evde tamamen kendin yapabileceğin birşey bu ben sınavlara 1 ay kala başlıyordum derslere çalışmaya düşün yane ama emek vermek lazım gerçekten ertelememek lazım

Son düzenleyen: Moderatör:
bende hıc kursa gıtmeden ınternetten ve kendı cabalarımla sene kaybı olmadan mezun oldum gercekten zor dııl herkes basarabılır ılla dersaneye para bayılmak gerekmıo

iş yerinde çalışmak mümkün değil.
ben kendime güvenemediğim daha doğrusu ders çalışmaya vakit ayıramadığım için başladım kursa. en azından birinin anlatması daha kolay oluyor benim için geçerli tabi.kendine güvenen arkadaşlara bişey demiyorum. iki yıllığı kursa gitmeden kendi çabamla bitirdim ama 4 yıllık bitmez valla destek almadan.ben bitiremem en azından öyle söyleyeyim.siteden kastın aof nin kendi sitesimi canım?

kızlar ben geçen senenin sorularını arıyorum 3. sınıf nerden bulabilirim

işletme 4. sınıftayım...kaydımı yaptırdım..bakalım iki bebekle ne kadar çalışabilcem...tek dersim kaldı onuda versem mezun olacam...oda 3.sınıftan maliyet..offf..çalışabilirim inşallah...

biraz zor olcak ama bence biraz sık kendini olacak mutlaka :)

bende 4.sınıf ısletme okuyorum kızlar
murat yayınlarının kıtaplarından calısıyorum
sımdıden calısmaya baslayıp gunde en az bır unıte calısıyorm oda bı saatımı alıyo zaten
sınava yakın bı tarıhtede tekrar yapıyorum
bu calısma yontemıylede sıkılmıyorum 3.seneden sadece bı dersım kaldı tavsıye ederım sızede arkadaslar

a.ö 3 sınıf işletmeyim sınıfımda ikinci senem :çok üzgünüm:ilk sene pazarlama,iş ve sosyal hukuku ve bilgi sistemlerini verdim finanstan 47 den kaldığım:dilcikar: için sınıf tekrarı yapıyorum amacım 2010 da okulu bitirip kpss lisanstan girmek tabi bunun için çok çalışmam lazımmmmmmmm:bbo:CADIARZU:sm_confused:

merhaba kızlar bende 3 sınıf ısletme okuyorum gecen sene kaldım 4 dersten ama sadece soru cozdum murat yayınlarının ve 3 dersımı gecebıldım benden tavsıye konu bılmeden soru cozmeyın ugrasmak gerekır bende bı akılsızlık yaptım suan ceremesını cekıyorum

kızlarrr işletme 3.sınıftaki türk vergi sistemindeki konular değişmiş galiba a.ö den kitapcıkda öle yazıyodu hangi konular değişmiş bilgisi olan varmı??

tek desten kaldım onuda 49 dan bıraktılar.....:çok üzgünüm:3.sınıf dersi..verseydim şimdi mezundum.....senağlama

pazarlamadan 47 ile kaldım :KK43: bu sene en azından tek dersten geçmem lazım...

Son düzenleme:
kızlarrr türk vergi sist. ile ilgili yardımlarınızı bekliyorum değişen çıkarılan yada eklenen konu varmı???

kızlar geçmiş yıllara ait soruları indirin çıktısını alın onları ezberleyin her sene sorular dönüyo örneğin 2003 de çıkmış bir soruya baktım 4 sınavda daha aynısı sorulmuş hemde şıklar bile değişmemiş.
ben sadece bitirmek için bitiriyorum o yüzden böyle çalışıyorum.sizi bilemem tabi:)

canım ozamanda iyi ezberlemek lazım çünkü konular bilmeden sadece ezber yapmak lazımm

Kızlar benim eşimde 3.sınıfta ama bi türlü 4 e geçemedi :KK43:( sizce çokmu zor bu 3.sınıf yoksa eşimmi tembel :)

X