• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aöf ingilizce ögretmenliği

eccemm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2009
212
0
116
36
Ankara
arkadaslar fikrinize ihtiyacım var. ben bilkentte işletme okuyorum,ama bölümümü bi türlü sevemedim. bitiremicem,beceremicem,yapamıcam korkusu basladı hemde asırı derecede. acaba diyorum işletme okurken aynı zamanda aöf ingilizce ögretmenliği okusam bu yıl sınava girip nası olur? bilgisi olanlar varsa paylasabilirler mi,bölüm cok mu zor basarabilirmiyim 2 üniversite birden?benneyaptımki

arkadaslar fikrinize ihtiyacım var. ben bilkentte işletme okuyorum,ama bölümümü bi türlü sevemedim. bitiremicem,beceremicem,yapamıcam korkusu basladı hemde asırı derecede. acaba diyorum işletme okurken aynı zamanda aöf ingilizce ögretmenliği okusam bu yıl sınava girip nası olur? bilgisi olanlar varsa paylasabilirler mi,bölüm cok mu zor basarabilirmiyim 2 üniversite birden?benneyaptımki

ben bildiğim kadarıyla sana bilgi veriyim canım
ama 2010 da sistem farklı olacak biliyorsun
aöf ingilizce öğretmenliği konusunda bi değişme varmı bilmiyorum
onu araştır istersen

ama 2009da ki sistem şöyleydi.
bu bölüme girmek için DİL'den girmen lazım biliyorsun.
ingilizce öğretmenliğinin bi kaç ilde yeri var
Adana,Ankara,Erzurum,Edirne,Eskişehir,Konya,İzmir
Sen bilkenttesin madem Ankara senin için en uygun olanı sanırım
geçen sene 339 puanla kapatmış ankara
kontenjanı ise 40
ama eskişehir anadolu üni için kontenjan 500.
ankarada Gazi üni.de veriyorlar dersleri
yüzyüze dersler saat 16:00'den sonra oluyor.
1.ve 2.sınıf derslerini yüzyüze alıyorsun bu illerde
3.ve4.sınıf da yüzyüze eğitim yok
normal açık öğretim sistemi geçerli sınava giriyorsun sadece

Ders içeriğinin ağırmıdır değil midir o konu hakkında bir bilgim yok üzgünüm.
derslerin saat 4'ten sonra olması ilk iki yıl seni yorabilir belki.

Ama İşletme zevkli bir bölümdür.Neden sevemedin
hem sen Bilkent'ten mezun olunca zaten iyi bir ingilizceye sahip olacaksın.
İngilizceyle ilgili bir iş yapmak istiyorsan okul bitince işletme diplomanla dahi yapabilrsin
buna ek olarak neden aöf okumak istiyorsun kifisfisfis

Son düzenleme:
işletmeyi bitirebilcemden emin deilim cünkü. bölümü sevmiyorum cünkü ekonomi ve işletmeden zerre kadar anlayamıorum sanırım bana göre bi bölüm deilmiş. anladıgım kadarıyla sınav sistemi değişceği için dil bölümüne gidebilirim ama acaba cok mu zor onu merak ediyorum. bazı sitelerde okudum cok zor falan yazmıslar. eger bu bölümü okuyanlar varsa bana yardmcı olsunlar lütfen.

Back