• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AÖF İNGİLİZCE ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ 2.ÜNİVERSİTE

• Konu Sahibi Konu Sahibi sebbo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sebbo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2014
3.192
6.328
158
34
İstanbul
arkadaşlar benim yengem önlisans mezunu dikey geçişle yada 2.üniversite olarak açıköğretimin ingilizce öğretmenliğine sınavsız geçmek istiyor bu mümkünmü acaba bilgi verebilirmisiniz acaba

kimse yokmu acil yardım kapatıldımı acaba bu bölüm

Bu bölüm kapanalı yıllar oluyor internetten hangi bölümlerin olduğuna bakabilir.2.üniversite istiyorsa 2 yıllık bir bölüm seçebilir,2 yıllık mezun olduğu için.

peki ingilizce öğretmenliği uzaktan eğitim okuyabilecek bir üniversite varmı acaba yardımcı olabilirmisiniz

peki ingilizce öğretmenliği uzaktan eğitim okuyabilecek bir üniversite varmı acaba yardımcı olabilirmisiniz
İngilizce öğretmenliği yok bildiğim kadarı ile uzaktan eğitim Karabük üniversitesinde var galiba ama İngiliz dili ve edebiyatı bölümü ama 2. Üniversite kapsamında değil ygs ve lys sınavına girmesi gerek.yalnız uzaktan eğitimde final sınavları üniversitede yapılır vizeler sadece internet üzerinden yapılır.

İolp 'den bahsediyorsunuz siz. Açıköğretim İngilizce Öğretmenliği kapanalı 2-3 yıl oluyor. Dgs ile bir arkadaşım 2 yıllıktan Kuşadasını kazanıp gitti 4 yıllığa tamamlayacak. Siz de lys ya da dgs yi önerebilirsiniz.

Back