Şebboy ne yaptın bölümdaşım ?
Ben bugün Balkanlar'da çuvalladım resmen .Dünde Karşılaştırmalı Siyaset ve Kafkaslar zor geçmişti.
Cevap anahtarının açıklanmasını merakla bekliyorum . Attıklarım tutacak mı diye :18:
çok fenaydı be
bunca yıllık öğrenciyim hiç bu kadar çaresiz olmamıştım sınavda
ahahah aynen katılıyorum cnm sana hangi bölüm bu arada senin kaçıncı sınıf
türk dili ve edb
1. sınıf
heleki osmanlıca yok muu ayyh rezaletti aklıma geldikce gülesim geliyor
sen neler yaptın
balkanlar nasıldı balkanlar? en sevdiğim ders ama keşke bu kadar ağır olmasa
ayyy hiç sorma cnm bugünkü sınavlarım berbattı sayısal loto oynadım resmen dünkü sınavlar bugünkülere göre iyiydi sonuçlara gelince inş ilk sınavım gibi güzel sonuçlar gelir ilk sınavımda berbat geçti diyordum güzel sonuçlar geldi umarım gene öyle gelir murat yayınlarından nefret ediyorummmmmmm okadarda çalıştım ammaaaaaacnm bu arada senin kitapçığın dünle bugün neydi
valla bilemedim gene kalcam sanki
Benimde dünküler iyi geçmişti canım , bugünde Balkanlarda çuvalladım resmen.Sen ne yaptın o derste ? Sorular çok ama çok entresandı . Hiçbir yerden değildi sanki , ama evet o dersin sorularıydı .Bunu nasıl beceremişler bilemedim.Her ikisinde de B kitapçığıydı canım .
ayyy hiç sorma cnm bugünkü sınavlarım berbattı sayısal loto oynadım resmen dünkü sınavlar bugünkülere göre iyiydi sonuçlara gelince inş ilk sınavım gibi güzel sonuçlar gelir ilk sınavımda berbat geçti diyordum güzel sonuçlar geldi umarım gene öyle gelir murat yayınlarından nefret ediyorummmmmmm okadarda çalıştım ammaaaaaacnm bu arada senin kitapçığın dünle bugün neydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?