• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aöf final sınavınız nasıl geçti kızlar

sebboyyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2009
1.381
5
116
İstanbul
sınavda bir salona alındım sonra yanlış salondasın diye başka salona alındım sınıfa yani ve sınav başladı ben çok heyecanlandım kalemimim ucu bile sapıttı heyecandan zarzor yazdım kimlik bilgilerimi tcmi falan yazdım sınav sonununda görevli tcmi aldı elimden teker teker baktı doğru yazmışmıyım diye okadar çok heyecanıyorumki:9: sorulara gelince zorlandım gene final ağırlıklı sorular çıktı bildiklerimi yaptım bilmediklerimi salladım yarım saat önce çıktım sınavdan şık değiştirme yapmadım doğruları silip yanlış işaretlerim diye aay bilemiyorum inş ilk sınavım gibi süpriz notlar gelirrrrrr:52::52:

Bu sefer o kadar da iyi geçmedi benim, çok fazla ilk ünitelerden soru vardı hepsini unutmuşum :19: Hoş son ünitelere de pek bakamamıştım hastalık yüzünden. Bakalım yarınkiler nasıl geçecek. :31:

ben geçen sefer iyi geçti dedim notlarımkötüydü, bu sefer kötü geçti diyeceğim belki iyi sonuç alırım :)

ben de çalışamadım yani olmadı toparlayıp kendimi başlayamadım son gece biraz konular neymiş diye baktım hepsi bu
çok abuk subuk seyler vardı bence ama, neyse zaten çalışmamıştım buna ragmen bugünkü 3 sınavdan da 50nin üstüne kesin çıkarım
asıl sorun yarınkiler zaten, en agırlar yarın osmanlıca falan, anneee korktum ben

Şebboy ne yaptın bölümdaşım ?

Ben bugün Balkanlar'da çuvalladım resmen .Dünde Karşılaştırmalı Siyaset ve Kafkaslar zor geçmişti.

Cevap anahtarının açıklanmasını merakla bekliyorum . Attıklarım tutacak mı diye :18:

Şebboy ne yaptın bölümdaşım ?

Ben bugün Balkanlar'da çuvalladım resmen .Dünde Karşılaştırmalı Siyaset ve Kafkaslar zor geçmişti.

Cevap anahtarının açıklanmasını merakla bekliyorum . Attıklarım tutacak mı diye :18:

ayyy hiç sorma cnm bugünkü sınavlarım berbattı sayısal loto oynadım resmen dünkü sınavlar bugünkülere göre iyiydi sonuçlara gelince inş ilk sınavım gibi güzel sonuçlar gelir ilk sınavımda berbat geçti diyordum güzel sonuçlar geldi umarım gene öyle gelir murat yayınlarından nefret ediyorummmmmmm okadarda çalıştım ammaaaaaa:5: cnm bu arada senin kitapçığın dünle bugün neydi

Son düzenleme:
ahahah aynen katılıyorum cnm sana hangi bölüm bu arada senin kaçıncı sınıf:D

türk dili ve edb
1. sınıf
heleki osmanlıca yok muu ayyh rezaletti aklıma geldikce gülesim geliyor
sen neler yaptın
balkanlar nasıldı balkanlar? en sevdiğim ders ama keşke bu kadar ağır olmasa

bencede finaller feci oldu aöf yaptı yapacağını yada ben yarın çalışırım yarın sonra bakarım diye ertelediğimden ii yapamadımmm çorba ettim yaaa

ayyy hiç sorma cnm bugünkü sınavlarım berbattı sayısal loto oynadım resmen dünkü sınavlar bugünkülere göre iyiydi sonuçlara gelince inş ilk sınavım gibi güzel sonuçlar gelir ilk sınavımda berbat geçti diyordum güzel sonuçlar geldi umarım gene öyle gelir murat yayınlarından nefret ediyorummmmmmm okadarda çalıştım ammaaaaaa:5: cnm bu arada senin kitapçığın dünle bugün neydi

Benimde dünküler iyi geçmişti canım , bugünde Balkanlarda çuvalladım resmen.Sen ne yaptın o derste ? Sorular çok ama çok entresandı . Hiçbir yerden değildi sanki , ama evet o dersin sorularıydı . :52: Bunu nasıl beceremişler bilemedim.Her ikisinde de B kitapçığıydı canım .

Benimde dünküler iyi geçmişti canım , bugünde Balkanlarda çuvalladım resmen.Sen ne yaptın o derste ? Sorular çok ama çok entresandı . Hiçbir yerden değildi sanki , ama evet o dersin sorularıydı . :52: Bunu nasıl beceremişler bilemedim.Her ikisinde de B kitapçığıydı canım .
valla bilemedim gene kalcam sanki
balkanlardan strateji güvenlikte bir acayipti zaten sayısal loto oynadım bugünya resmen:52:

bizde de aynisi vardi. evet o ders, kesinlikle o dersle ilgili ama net olarak hic bi uniteye ait degil kitapta konusu yok kesinlikle.

ben ilahiyattayım çok zor geldi bana, ilk sene hiç bu kadar zorlandığımı hatırlamıyorum atatürk arapça ve düşünce tarihinde çok zorlandım çok uzun kaldım sınavda bakalım nasıl gelcek notlar..

Evet yaa neden murat yayınları böyle oldu..Hiç faydası olmadı..Aslında konuyu kavratacak soru stilleri var ama gelgelelim sınavlarda ki sorularla alakası yok..Bahar dönemi almayı düşünmüyorum.Ege yayınları alıp memnun olan var mı ki??

Back