aöf dikey geçiş yapma linki burasımı bakarmısınız

sebboyyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2009
1.381
5
116
İstanbul
https://kayit.anadolu.edu.tr/BasvuruYeni/BasvuruAnaSayfa.aspx aöf dikey geçiş yapma linki burasımı bakarmısınız yanlış bişi yapmak istemiyorum birde dikey geçiş için gerekli belgeler neler yazarmısınız bi sorum daha ben aöf önlisans öğrencisiyken öğrenci belgem vardı şimdi dikey geçiş yaptığımda başka öğrenci belgesi hazırlayıp verceklermi

ben bankacılık ve sigortacılık mezunuyum ve şimdi uluslar arası ilişkiler okumayı planlıyorum...

evet başvuru linki orası ama şuan sitede bakım var.
ben dikey geçiş başvurumu ilk gün yaptım. gerekli belgelerin fotorafını çekmiştim ekledim
öğrenci bilgi formu, internet başvuru belgesi ve fotoğraflı imzalı formu internetten kayıt işlemini tamamladığınızda sistem o dosyayı veriyor size. bilgisayarınıza kaydedin ve çıktısını alın.
Eki Görüntüle 524283

çok tşk ederim arkadaşım allah razı olsun bişi sorucam internet başvuru sırasında senden resim istiyormu diyelimki istiyor ben mezuniyet fotoğrafımı koysam olurmu yada hiç koymasam zaten resim götürcem birde ben aöf önlisans okurken öğrenci belgem vardı şimdi yenidenmi vercekler o belgeden

ne demek canım. amin cümlemizden.
fotoğraf istedi canım. bilgisayarda vesikalık fotoğrafım vardı onu yükledim ben. mezuniyet fotoğrafı dediğin kepli felan mı. onu kabul ederlermi bilmiyorum. hiç koymasan sonradan elle yapıştırmayı kabul ederlermi o konuda bilgim yok yanlış bişey söylemek istemem.
ben okulumdan mezuniyet belgemi alıp onu götürücem. açıköğretim mezunuysan onlar verir sana sanırım belgeyi.

sen internet başvuru formuna vesikalık fotoğrafını koymana rağmen senden elden resim aldılarmı cnm

sen internet başvuru formuna vesikalık fotoğrafını koymana rağmen senden elden resim aldılarmı cnm

ben henüz büroya gidemedim canım yarın okuldan diplomamı alıp öyle gidicem yetişebilirsem. ama istenen belgelere 4 tane foto yazdıklarına göre isterler bence

ben henüz büroya gidemedim canım yarın okuldan diplomamı alıp öyle gidicem yetişebilirsem. ama istenen belgelere 4 tane foto yazdıklarına göre isterler bence
anladım cnm bu arada dikey geçiş olan yere tıkladım saat 9:15 gecıyor sadece istenen belgeler yazıyor alttadada kılavuzlar var ben nerede kayıt yapcam valla nette anlamadım ya hala site kötü durumda yada bende sorun var:) zaten şuan yapmıcam yarın yapcam büyük ihtimal mezuniyet fotoğrafımı koyupta tehlikeye giremem şimdi foto ayarlamam lazım

Son düzenleme:

sitede hala sorun var demekki canım. başvuru sayfasından dikey geçişe tıklayınca yazılar felan var. eklediğim resimde kırmızıyla işaretli yerden başlanıyo başvuruya

Ben de dikey gecis basvurusu yapmayi dusunuyorum.onlisans halkla iliskiler ve tanitim bitirdim bu sene. uluslararasi iliskilere devam etmek istiyorum. internetten basvuru yaptiktan sonra bankaya para yatiriyoruz. sonra da aof burosuna mı gidiyoruz?

internetten başvuru yapıyoruz canım. ordan bize bir dosya veriyor onu yazdırıyoruz. mezuniyet belgesi isteniyor bide 4 tane fotoğraf. parayıda yatırdıktan sonra açıköğretm bürosuna gidiyoruz.

puffiness, Tesekkur ederim canim.

Ben bir sey daha danismak istiyorum. Uluslararasi İliskilere gectigimde 3. sinif derslerini alacagim degil mi? 1deki ve 2deki derslerin hicbirini almayacagim?

puffiness, Tesekkur ederim canim.

Ben bir sey daha danismak istiyorum. Uluslararasi İliskilere gectigimde 3. sinif derslerini alacagim degil mi? 1deki ve 2deki derslerin hicbirini almayacagim?

onu bilemiyorum canım bana kendi okulumdan fark derslerini alırsın dediler. ama emin değilim bende.

tamam canim, ben once buroya ugrayip soruyum ona gore dikey gecis yapmayabilrim cunku fark dersim fazla olcak zorlanirim diye dusunuyorm

tamam canim, ben once buroya ugrayip soruyum ona gore dikey gecis yapmayabilrim cunku fark dersim fazla olcak zorlanirim diye dusunuyorm
.onlisans halkla iliskiler ve tanitimı aöfdemi bitirdin cnm bende uluslarası ilişkilere geçiş yapıcam bende aöf önlisans mezunuyum sadece 5.6.7.8 yarı yıl derslerinden sorumlu olacağız birde şuvarikey geçiş yapan öğrenciler önlisans programında almış oldukları Yabancı Dil dersi nedeni
ile lisans programında 5 ve 6. yarıyıllardaki
Yabancı Dil I ve Yabancı Dil II derslerinden sorumlu***
tutulmayacaklardır. Bu öğrenciler, 7 ve 8. yarıyıllardaki Yabancı Dil III ve Yabancı Dil IV derslerinden ise sorumlu tutulacaklardir.Dikey geçiş yapan öğrenciler Türk Dili dersini
önlisans programında almış olduklarından lisans
programındaki 7 ve 8. yarıyıllardaki Türk Dili I ve
Türk Dili II derslerinden sorumlu tutulmayacaklardır.kaynakKılavuzlar - Anadolu Üniversitesi burda öğrenci kılavuzunda muafiyet kısmına bakıp görebilirsin cnm http://eogrenme.anadolu.edu.tr/Documents/2012-13-DersListesi.pdf buradada bölümlerde hangi dersleri göreceğiz ovar cnm sadece 5.6.7.8 yarı yıl derslerine bak ama sen genede aöfye sor öğren cnm 5.6.7.8 yarı yıl derslerinden başka fark ders alcakmıyız ona göre hareket ederiz cvpını beklıyorum cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…