Aöf de sınavları geçemiyorum.

rapunzel_34

Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2016
16
12
39
kızlar selam çok dert değil biliyorum ama.çok iyi bir öğrencilik hayatım olmadı buzamana kadar.çok ders çalışan biri değilim ama bu sefer kararlıyım bitiricem üniversiteyi bana yardımcı olurmusunuz aöf okuyanlar nasıl ders çalışıyorsunuz.geçmişte çıkmış sorulara çalışmak ne kadar doğru ne yapamam lazım bana akıl verin kolay yoldan nasıl başarılı olabilirim.

Sınav sonuçları açıklanmadı hala bi Ümit var ben cevaplarımı hatırlamıyorum ama hep salladım valla

Aslında çalışsan Kolay geçersin ben gel özet çıkardım o özetleri yazarken hafızama giriyor ister istemez ve çıkmış sorulara bir kez bakıyordum hep geçtim şu an 4. Sınıfım bu dönem çalışamadım ameliyatlar falan dikkatimi toplayıp çalışamadım

Oturun kitapları okuyun. Özet çıkarın ve sınava doğru özetten tekrar çalışın. Soru çözün. Olması gereken budur.

Duyduğum kadarıyla salt bilgiyi ölçmek değil bilgiyi içselleştirip analiz ederek, üzerinde düşündürecek sorular sormaya başlamışlar.
Öğrenme olmadan o sorular yapılamaz.
Başarılar...

Not: lütfen hakkını vererek alın o diplomayı.

Özet çıkararak çalışman çok faydalı olur, var olan özetleri okuyarak değil. Eşim sosyolojide okuyor, özet ve geçmiş sorularla işi götürüyor ama ben aşçılıktayım ve onun gibi yırtamıyorum.

Aynen öyle bir soruyu kırk kalıpta soruyorlar özet çıkarmadan olmuyor ben kitabı okuyarak özet çıkarak çalışmaya başlayınca başarılı oldum ama bu sene çalışamadım sağlık problemi ameliyatlar bebeğin falan olmadı notlarda ona göre oldu çalışmadan olmuyor zaten sistemde geçen yıl bir değişiklik geçen yıl bir değişiklik te bu yıl yaptılar çalışmadan geçmek imkansız

AÖF soru sistemini değiştirmiş açık uçlu sorular vs. Artık daha da zor sınıf geçmek kitabı okumayan kitaptan çalışmayan geçemez başka test kitaplarından çalışmayın kardeşim farklı kaynaklardan çalıştı hep kaldı ben kitaptan çalıştım hep geçtim son yılım inşallah biter

Sınav sistemi değişti haberin vardır belki..
Bazı bölümlere açık uclu sorular gelecek, ve her bölümde 4 y 1 d mevzusu var..
Yani öyle sınav öncesi çıkmış sorulara çalışayım,geçerim diye bir şey yok..

Okulun verdiği kitaplara düzenli olarak çalışsan rahatlıkla geçersin..

Egem yayınlarını oneririm.bosuna ders kitabından uzun uzun çalışma yardımcı kitaplar var onlara bak cikan sorularada bak 3-4 tane muhakkak cikar. Açık uclu sistem geldi gerci dahada zorlasicak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…