aöf de ne okuyabilirm..yardım edin ltfn...

hastanelerde değişik yerlerde benim arkadaşlarım sıra verende var döner sermayede memur olanda..

veterinerlik fen ağırlıklı biraz...

2 yıllık sosyal bilimler hakkında biras daha bilgi cerebilirmisin yeliz??

ne işi yapabiliorum bitirince??
bence işletme seç üniversitede hocamız iş alanı en yüksek işletme bölümü derdi bende senin gibi sözelciyim ama 2 yıllık MYO muhasebe bitirdim bir sözelci olarak hesap kitaplar beni çok yordu ama gecemi gündüzüme kattım çalışmak için ve 2 yılda bitirdim şimdi 4.sınıf işletme okucam inşallah...istersen her şeyi yaparsın canım Allah yardımcın olsun...

hastanelerde değişik yerlerde benim arkadaşlarım sıra verende var döner sermayede memur olanda..

veterinerlik fen ağırlıklı biraz...

bahsı gecen bolum veterıner saglık ve laborantsa ben okudum..
tamda fen agırlıklı sayılmaz ve bende sozel cıkıslıyıım..
2 yıllık zaten ben 2. sene ve alttan 2 dersım varken bıraktım..
aptallıktı evet :mymeka:
sımdı de ne zaman af cıkıcak dıe bakıyorum:çok üzgünüm:
boyle bır soylentı vardı ama hala hayata gecırılmedı..
eger hayvanlarla ılgılıysenız bu bolum sıze gore..
kesınlıkle zor degıl..
bu arada bende oss ye gırdım 8 yıl aradan sonra..
300 cıvarı bısey alıyorum..
bende aof yazıcam hele bı resmı olarak sonuclar acıklansın:1rolleyes:

185 Barajini Gec Sozele Ait Tum Bolumlere Rahatca Girersin 160 I Da Gecersen 2 Yillik Istedigin Yere Girersin Aof Yi Dert Etme Yani Allahin Izniyle Aof Istiyosan Istedigin Yere Girersin

Arkadaşlar ben üniversite öğrencisiyim bu yıl 4. sınıfa geçtim üniversite öğrencileri sınawsız aöf ya kayıt yaptırabiliyor diye duymuştum bu konu hakkında bana yardım edecek birileri war mı yardımlarınızı bekliyorum en kısa zamanda .....iyi günler

arkadaşlar ben lise 4 e geçtim,gazetemi alıp öss sorularına bir bakayım dedim
sonuç gerçekten kötü ama daha bir senem var sıkı hazırlanıcam
sizce bugünkü netlerimle bir yere yerleşme imkanım olur muydu?
1.bölüm
türkçe
24 doğru 4 yanlış
sosyal
22 doğru 4 yanlış
mat
9 doğru 1 yanlış
fen
1 doğru 2 yanlış
2.bölüm
mat
2 doğru 1 yanlış
edb.sos.
17 doğru 5 yanlış
sos.
2 doğru 1 yanlış
eşit ağırlık öğrencisiyim
daha 1 senem var düzelticem mutlaka bunları ama bunları hiç doğru düzgün çalışmadan yaptım

sizce nasıl

türkçen ii tabiki..ama mat kasman lazım.. ea lık daha zor.. hem sözel hem sayısal kasıodun..bende eadım trigonometriden sözele kaçtım hemen :) daha bi senen var..sıkı çalış..

türkçen ii tabiki..ama mat kasman lazım.. ea lık daha zor.. hem sözel hem sayısal kasıodun..bende eadım trigonometriden sözele kaçtım hemen :) daha bi senen var..sıkı çalış..

ben de aslında sözel istiyodum müdür yardımcımız senin notların iyi ya sayısal ya tm dediklava:ben de o baskı altında tm yi seçtimsenağlama
evet bir senem var inşallah matematiği ilerletirim:çok üzgünüm:
sen kaçıncı sınıfsın

Son düzenleme:
bende senin gibiyim canım öss den umudum yok aöf araştırıyorum eşit ağırlık çıkışlıyımm labaratuvar veteriner falan bankacılık yazılır diyolar bana çok kafama karışık nerden araştırcamı da bilmiyorum

selam canım.bend girdim bu sene sınava. açıköğretim 2 yıllık ev ekonomisini seceçeim. eğer ilerde çalışmayı düşünüyorsan ne olursa olsun en azından 2 yıllık bi yer beter. ben daha önce iktisat seçmiştim ama dersleri bana çok ağır geldi. gözüm korktu sınavlara dahi giremedim. ve ev ekonomisini yazmaya karar verdim. en azından işimde lazım olur. eğer zorluğa gelemiorsan çok basit bölümler yaz. bitirmen kolay olur. halkla ilişkiler, ev ekonomisi. çabuk bitirmek istiyosan 2 yıllık yaz. devam ederim diyosan 4 yıllık yaz. ben hemen bitirmek istiyorum. şeflik sınavına girene kadar bitirirm inşallah.
sana başarılar hayatta canım . ama ne olursa olsun mutlaka yaz ve oku a.s.

bnmde aynen öle olmuştu ama şimdi halkla ilişkiler ve sosyal bilimler arasında gidip geliyorum.. anadolu edu sitesinden bak istersen.. orda çalışma alnaların falan da yazıyor..

kızlar eğer örgün eğitim olarak puanınız Muhasebe bölümüne yetiyorsa derslerini şu skilde açıklayabilirim muhasebenin her dalını görüyorsunuz dış ticaret muhasebesinden,enflasyon muhasebesi,maliyet muhasebesi,şirketler muhasebesi, genel ve dönem sonu muhasebesi,mali tabllar analizi,muhasebe denetimi,vergi hukuku,iş hukuku,borçlar hukuku,genel hukuk,ticaret hukuku vb.kısaca muhasebenin her şeyini ve hukukun nerde ise her dalını 2 yıl içersinde görüyorsunuz ayrıca sn sene 160 saatlik bilgisayarlı muhasebe dersi gördük eta,logo,micro programlarından işlemler yevmiye kayıtları mizanlar bilançolar yaptık aslında daha bir sürü ders var ancak bu kadarını yazıyorum ayrıca son sınıfta 2 defa tez veriyorsunuz bilmiyorum bizim dumlupınarda bu şarttı ayrıca her sene zrunlu 60 günlük muhasebe stajımız vardı.bölümümü bu şekilde biraz özetledim inşallah biraz yardımcı olabilmişimdir hayırlısı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…