- 20 Temmuz 2019
- 251
- 68
- 26
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çocuk gelişimi istiyorum ama Bi tarafımda hemen çalışabileceğim Bi bölüm istiyorumÜniversite sınavına giriyorsun. Taban puanı geçmen gerek ondan sonra istediğin bölüme yazılabilirsin. Hangi bölüm istiyorsun
Liseyi bitireli 4 5 sene oldu bazı şeyleri neredeyse unuttum sınava çalışmak için istiyorum kaynak kitabıİki yıllık AÖF istyrsn tyt dört yıllık istyrsan tyt+ayt ikisinede girmen gerekiyor belirli bir baraj var geçince istedgin bölüme kayıt olabiliyorsun AÖF ye kayıt olacaksan sadece çok fazla kaynak kitap almana gerek yok normal üniversite okumak istersen çok fazla kaynak soru bankası ihtiyacın olur AÖF kaydı için biraz net yapmak yeterli oluyor barajı gecmende
Olsun isteyin yeterli hepsi olur hayırlısıyla gönlümüzdeki nasip olsun dört yıllık mi iki yıllık mi bir bölüm istyrsn internet üzerinde tyt setleri var butunce satılan hem daha uygun tek tek kitap almak zor yorucu olurLiseyi bitireli 4 5 sene oldu bazı şeyleri neredeyse unuttum sınava çalışmak için istiyorum kaynak kitabı
Çocuk gelişimi istiyorum ama bittiğinde de hemen çalışabileceğim Bi bölüm istiyorumOlsun isteyin yeterli hepsi olur hayırlısıyla gönlümüzdeki nasip olsun dört yıllık mi iki yıllık mi bir bölüm istyrsn internet üzerinde tyt setleri var butunce satılan hem daha uygun tek tek kitap almak zor yorucu olur
Hangi sitede var setlerOlsun isteyin yeterli hepsi olur hayırlısıyla gönlümüzdeki nasip olsun dört yıllık mi iki yıllık mi bir bölüm istyrsn internet üzerinde tyt setleri var butunce satılan hem daha uygun tek tek kitap almak zor yorucu olur
Genel olrak Google yaz çıkar Trendyol hepsi burada gibi sitelerde alıp kullanan kişilerin yorumları da bulunuyor faydası olurHangi sitede var setler
Hayırlısı olsun ins alalh gönlünüze göre verirÇocuk gelişimi istiyorum ama bittiğinde de hemen çalışabileceğim Bi bölüm istiyorum
Amin inşallah sağolun yardımcı olduğunuz içinHayırlısı olsun ins alalh gönlünüze göre verir
Ne demek bn kayıt oldum daha önce AÖF bir yıl okuyup dondurdum bilgilerim ordan geliyor başka birşey olursa yine sorabilirsinizAmin inşallah sağolun yardımcı olduğunuz için
Harç parası varmış sanırım o kaç kere veriliyor bide sınavlar için üniversiteye mi gitmek gerekiyorNe demek bn kayıt oldum daha önce AÖF bir yıl okuyup dondurdum bilgilerim ordan geliyor başka birşey olursa yine sorabilirsiniz
Ben kayıt olduğumda 400 lira kadardı her yıl değişiyor. Senede iki kez veriyorsun bahar ve güz dönemi olarak sınavlar sadece bulunduğuna il de yapılıyor belirli okullarda sınav giriş belgesinde yazıyor okul sınav bilgileriniz vs.Harç parası varmış sanırım o kaç kere veriliyor bide sınavlar için üniversiteye mi gitmek gerekiyor
Anladım teşekkür ederim siz hangi bölümü okuyodunuzBen kayıt olduğumda 400 lira kadardı her yıl değişiyor. Senede iki kez veriyorsun bahar ve güz dönemi olarak sınavlar sadece bulunduğuna il de yapılıyor belirli okullarda sınav giriş belgesinde yazıyor okul sınav bilgileriniz vs.
Kamu yönetimiAnladım teşekkür ederim siz hangi bölümü okuyodunuz
Üniversite sınavına gireceksiniz. 2 yıllık için tyt 4 yıllık için aytMerhaba bende yeni aöl den mezun oldum şimdi nasıl bir yol yapmam lazım bi yere kayıt yapmalı mıyım yoksa yks ye mi ilk önce girmem gerekli
Barajı geçip ÜNiversite tercihi vereceksiniz tercih sonucunda yerleşir iseniz evet kayıt olacaksınız yerlesmeme durumu olursa kayıt olamazsınız.Girdikten sonra aöf kayıt olucam değil mi