Aöf _ uluslararası ilişkiler

Ya arkadaşlar Türk siyasal yaşamı ve Büyüme ve Kalkınma dersleriniz var mı? ben örgün okuyorum ama bu iki derste çok acil yanıt bulmam gereken sorular var ve kitabımız olmadığı için bulamıyorum

ben 3.sınıftayım şuan yok ilerde olurmu bilmem

sağol canım yine de

kitaplarımın tekini bulamadım kaldım ortada, diğeri içinde kargo bekliyorum
3te yoksa daha da olmaz sanırım
ama olsa iyi olur çok yararlı dersler
1.yarı yılda TÜRK SİYASAL HAYATI bu ders varmış bundanmı bahsediyorsun cnm

1.yarı yılda TÜRK SİYASAL HAYATI bu ders varmış bundanmı bahsediyorsun cnm

belki aynısı olabilir canım pek bilemiyorum
bizde birde siyasal tarih vardı şimdi türk siyasal yaşamı var
sanırım aöfde ikisi birleştirilip tek ders olmuş
muhtelemen böyledir yani çünkü türk siyasal yaşamı çok çok temel bir ders, programın bi yerinde vardır mutlaka

Ben de bu sene dikey geçişle geçtim bu bölüme.. kredili sistem falan derken sinirlerim oynadı hepten.. ikinci dönem kaydımı yenilemedim çünkü hamileyim ve doğum yapacağım tarih tam final sınavı tarihi ve MALESEF mazeret de gösteremiyomuşuz artık çok sinirlendim ya.. boşu boşuna zaman kaybettiriyorlar insana

Merhabalar,

Bölüm ile ilgili nette çok fazla yorum bulamıyorum. Kendim örgün 2 senelik Turizm Otelcilik mezunuyum. Bu sene dikey ile bu bölüme girmek istiyorum. Ama hem iş hem ev başarabilir miyim bilemiyorum.
Geçen sene sınavları verebildiniz mi, nasıl geçti bilmek isterim.

Şimdiden teşekkürler

Cok eski bir konu ozur dilerim hortlattigim icin, aöf uluslararasi iliskiler dusunuyorum cok kararsizim, dersler nasil matematik vs. fazla mi sizi zorladi mi acaba? Çalışıyorum şu an vaktim çok yok, ne kadar calismak okumak gerekir acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…