- Konu Sahibi ozgecan_34
-
merhaba canım bende son sınıfım geçen sene tembelik etmeseydim biticekti şimdi alttan derslerim var kitapları aldım daha açmadım bile
ben sadece aöfün kitaplarını çalışıyorum geçen sene murat aldım bir tane soru denk gelmedim bu sene kitaplardan özet çıkarçam bu arada sınav yaklaştıkça dökülürler merak etme:)
evet sistem değiştikten sonra eski sorulardan sormuyolar. bende yarın itibriyle sistemli bi şekilde çalışmaya başlıcam da 9 ders nasıl biter 20 günde bilmiyorum
bu arada yarın başlarım yarın başarım diye tam 1 ayım geçti
benim 3 dersim var bu dönem 12 ünitenin özetini çıkarmam gerek valla hiç bakasım yok
bende yarın başlamayı düşünüyorum inşallah tabi
Ne tembelim kitaplari yigdim unitelere baktim kapatim
selam kızlar bende sizdenim bu konuda sitede uzun zamandır varım ama pek yazmıyorum daha çok takip ediyordum açıköğretimi görünce yazıyım dedim başımın bitmek bilmez belası o benimde çalışmalar ne durumda ben daha kapak açmadım
demekki tüm aöf liler aynı kaderi paylaşıyorlar kızlar bende hem çalışıyorum hemde 9 dersim var aöf işletme son sınıftayım geçen sene süper bir ortalama ile seneyi kapadım bir tane alttan dersim kalmadı bu sene son olmasına rağmen bende kıpırdama yok geçen sene daha aktiftim ve hırslıydım şimdi pek fazla oralı değilim akşamları kursa gidiyorum ama hiç bişey anlamıorum .
geçen sene sınava 1 hafta kala sıktım hepsini verdim birde bu arada egem in soru kitabı var o geçen sene her dersten neredeyse 3 soru kazandırdı bana aklınızda bulunsun....ince bi kitap 6 tl olması lazım hattı belki işinizi görür genelde aöf olanlar sınava 1 hafta kala sıkıyorlar kendilerini bir ay ö ncesinden oturup ders çalışan görmedim birde 9 dersin hepsini hafta sonu iki güne sığdırmasalar süper olacakta :44:
bende dün gece bi ünitenin özetini çıkardım sadece aöfün kitaplarına çalışçam bu sene
çalışmak çalışmak nasıl geçeceğiz bilmiyorum ki dersi deste dinlemek kadar güzel bir şey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?