Aöf 4-5 Mayıs Ara Sınavlarınız Nasıl geçti? Sorular Nasıldı?

Ftm_Evrn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2012
16
3
Merhaba kızlarrrrr,

Sınavın bir gününü atlattık darısı yarına inşallah. Sınavlarınız nasıl geçti? Ben Temel Bilgi Teknolojilerinde Takıldım Biraz. Aklında sorulardan kalan varmı ? İktisada giriş kolay geldi ban sanırım 70 civarı alırım. Sınav sorularını aofdestek.net diye bir sitede yayınlıyorlarmış. Şimdi bende İktisada girişe baktım ordan.

Soruların yayınlandığı yerin linki : Aöf 2013 Bahar Dönemi Ara Sınav Soruları

İnşallah yarında bu gün gibi kolay geçer. Hepinize sınavlarda başarılar. Biraz yarınki derslere çalışayım.

Merhaba kızlarrrrr,

Sınavın bir gününü atlattık darısı yarına inşallah. Sınavlarınız nasıl geçti? Ben Temel Bilgi Teknolojilerinde Takıldım Biraz. Aklında sorulardan kalan varmı ? İktisada giriş kolay geldi ban sanırım 70 civarı alırım. Sınav sorularını aofdestek.net diye bir sitede yayınlıyorlarmış. Şimdi bende İktisada girişe baktım ordan.

Soruların yayınlandığı yerin linki : Aöf 2013 Bahar Dönemi Ara Sınav Soruları

İnşallah yarında bu gün gibi kolay geçer. Hepinize sınavlarda başarılar. Biraz yarınki derslere çalışayım.

temel bilgi teknolojilerinde herkes az cok takıldı bildiğim kadarıyla
malesef bazı konulara hiç değinmemişler ve açık olmayan sorular vardı
ama sağlık olsun açık değilse sana da değil bana da değil, bu da çan düşük demek, düşük ortalamayla aa falan almak demek :KK52:
diğer iki dersimin biri çoook basitti 100 bile alabilirim
diğerinde vardı 4 5 tane takıldıgım, ama onlar da hiç bilmediğim şeyler değil biraz arada kaldıgım seylerdi, yaptım yani direkt sallamadım :KK52:

zorlancağımı düşündüğüm dersler kolay geçti . çok fazla çalıştım ondan heralde :) bilgi teknolojileri gerçekten zorladı bide etik. onun dışında iyidi. yarınkilerde umarım ii geçer

Ben 3haftadır çalıştığım ve bütün konuları okudugum halde aşırı zor ve uçlardan geldı sorular bana zordu..bır de bölumum yenı
bölum oldugundan öncekı yıllardan cıkan sorulara da bakamıyorum cok zor geldı üzüldum..yarınkı ıcın hala ders bakıyorum yahu:KK43:

X