• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AÖF 2 YILLIK BOLUMLER HAKKINDA LUTFEN YARDIMCI OLUR MUSUNUZ ...

audrey2016

" oğlum ,eşim herseyim... "
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2009
1.127
634
648
Arkadaslar bu yıl 2 yıllık bolumler ıcın aöf sınavına gırmeyı duusnuyorum ama sınav tarıhı ,bolumler ve puanlar hakkında bır bılgım yok bılgısı olan arkadaslar yardımcı olursa sevınırım ınternetten yaptıgım arastırmaların guncellıgınden emın değılım 1 yasında bebegım var herzaman arastırma yapmak gııb bır ımkanımda olmuyor maalesef bılgı sahıbı olan arkadaslar yardımcı olursa cok sevınırım .

Son düzenleme:
140 barajini asman yeterli ...sınav ara sinav dönem sonu sinavı seklinda oluyor... Bahar ve güz dönemi diye ikiye ayriliyor... Bu dönemlerde ayri ayri derslerden sorumlu oluyorsunuz.....

O bölüm aöf de yok die biliom yeni mi???

var dıye okumustum :( yok mu acaba bılen arkadaslar msj atarlarsa cok sevınırım . 14 puan asımını gordum ama basvuru ve sınav ıcın gecmı kaldım acaba sınav tarıhı 15.03.2015 yazıyor ama bılmıyorum guncellenmıs bılgıler mı ?

Arkadaslar bu yıl aöf tıbbı dokumantasyon ve sekreterlıgı ıcın sınava gırmeyı dusunuyorum aöf sıtesınden okuduguma gore sınav tarıhı 15 mart olarak gecıyor oğrenmek ıstedıgım basvuru tarıhının ne zaman oldugu ve sınav 2 seferdemı olacak yoksa tek sınavmı olacak bılenler yardımcı olursa cok sevınırım .Bırde tıcaret meslek lısesı mezunuyum cok puanım kırılır mı?
Başvurular Ocak ta başlar aöf için ygs yeterlidir ama bu sene aöf puanları yükseldi ve kontenjan geldi 140 yetmiyor artık,istediğiniz bölüm yok diye biliyorum bende,ayrıca meslek lisesi mezunu olduğunuz için sınavsız geçiş hakkınızı kullanabilirsiniz,sınavsız geçiş başvurusuda Ocak ayında başlar eğer sadece sınavsız geçiş hakkınızı kullanırsanız ygs girmenize gerek yok,Temmuz ayı gibi tercih verecekseniz eğer yerleşir iseniz kayıt hakkı kazanırsınız.

Back