aof 2.sınıfım

Fountain

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2008
3.199
119
a.s.kızlar evde ders çalışmak inanın ki çok zor canım sıkılıyo sınava az kaldı konuları okurken sıkılıyorum alttanda dersim var matematık biraz moral verin bana nasıl çalışıyorsunuz ders kitabı yrd kıtap konuyu okuyup test mı cozuyorsunuz (((

SELIN1 bende evde çalışıyorum.bu sene gördüğüm derslerin yabancısıyım DGS ile girdim geçen yıl 2 dersi hiç görmemiştim.bu sene mali tab. haricinde hiç bir dersi okulda görmedim.
bende çalışmaya yeni başladım.okulun verdiği kitaptann ünitelerine çalışıyorum.sonra murat yayınlarının 555 soru bankasına çalışıyorum.böyle işte Allah yardımcımız olsuna.s.:1hug:

selın 1 bende aynı dertten sıkıntılıyım bende 2deyım alltan 2 dersım var ıktısad ve muhasebe evde calısıyorum ve daha konuların yarısına bıle gelemedım allah hepımıze yardım etsın zor beeeee :çok üzgünüm:

melcan bende 2.sınıfın konularına mı yetıseyım
alttan ıkı dersımemı
sasırdım yazısalım derslerden kacıncı unıtedesın belkı moral oluruz burda bırbırımıze

çalışmıyorsun dımı gunde kac saat derslere ayırıyorsun melcan evde ders calısmak zor

gunde 1dersın konusunu zor bıtırıyorum ben olmuyo calısılmıyokı ben daha 3unıtelerındeyım hem konuları oku hem soru cıkar bakalım yetıscek mı soruları cıkarıyorum kı ezberlıcem sonra da test cozecem ama nerdeeee:çok üzgünüm:

alttan iktisat dersinin çıkmış soru ve cvplrı ezberleyerek geçebilirsiniz kızlar :) son 4-5senenin çıkmış ara sınav sorularına bakın zaten çoğu aynı szde görceksiniz.başarılar hepimize

X