• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anuşka ve Ailesinin Dünyası

bayıldımm yaaa özellikle mutfağa öyle mutfağım olsa bende ordan çıkmam valla allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallahh darısı bana olsun ev almak zor bir haftadır geziyorum istedigim gibi bulamıyorum

Sağol canım. Allah size daha güzellerini versin.

anuşkacımm tek kelimeyle bayıldım canımcımmm yaaaaaaaaaa hersey süperrrrrrrrr Şeniz:nazar::nazar::nazar:

anuşka evine ve özellikle mutfağına bayıldım.mutfağın beyaz ve parlak gördüğüm kadarı ile.
memnunmusun
.temizliği zor mu
.parlak olanlar çok parmakizi bırakıyor diyorlar.sende de oluyor mu.
birde dolapların lake mi yada adı nedir.
benim de hayalimde beyaz ve parlakbir mutfak var
o yüzden detaylı sordum canım

Hocam eviniz çok hoşmuş ve gerçekten çok zevkli döşenmiş.Oturma odası tarzım değil ama diğer yerleri çok beğendim.Allah huzurunuzu ve yuvanızın sıcaklığınızı daim eder umarım.Bende Denizli'de oturuyorum bu arada:)

anuşka evine ve özellikle mutfağına bayıldım.mutfağın beyaz ve parlak gördüğüm kadarı ile.
memnunmusun
.temizliği zor mu
.parlak olanlar çok parmakizi bırakıyor diyorlar.sende de oluyor mu.
birde dolapların lake mi yada adı nedir.
benim de hayalimde beyaz ve parlakbir mutfak var
o yüzden detaylı sordum canım

mutfağın yerleri beyaz laminant mı

Beğenmene sevindim canım. Dolaplarım laminant. Lake kadar kolay temizlenmese de yine de fena değil. Koyu renkleri çok zor temizleniyor yalnız.
Yerler de krem laminant canım.

Hocam eviniz çok hoşmuş ve gerçekten çok zevkli döşenmiş.Oturma odası tarzım değil ama diğer yerleri çok beğendim.Allah huzurunuzu ve yuvanızın sıcaklığınızı daim eder umarım.Bende Denizli'de oturuyorum bu arada:)

Teşekkürler Hera. aslında salon benim de tarzım değil ama 21 yıl önce onlar modaydı ve biz hala yenileyemedik. Bu yıl oraya da bir el atmayı düşünüyoruz inşallah.
Denizli topiğine uğruyor musun? Hiç karşılaşmadık sanırım. Buluşmalarda görmek isteriz seni de...

Bende çok isterim sizlerle görüşmeyi sıcak bir çay içmeyi..Hocam Denizli topiğini bulamadım ama yardımcı olursanız sevinirim sitede eski değilim

siz bana yorum yapmadınız ama ben yapayımyerimsenibençok güzel ve şık huzurlu oturmayı nasip etsin allahım....

En çok mutfağınızı beğendim.
Güle güle oturun inşallah:nazar:

Teşekkürler arkadaşlar.

siz bana yorum yapmadınız ama ben yapayımyerimsenibençok güzel ve şık huzurlu oturmayı nasip etsin allahım....

Canım, çok teşekkür ederim.
Sana yorum yapmamış olabilirim ama inan bütün evleri tek tek ziyaret ettim. Hatta şimdi sana bir kez daha geliyorum misafir olarak...opuyorumnanaktan

sağlıkla huzurla oturtun cokk gusel bı ewın warr canım

mutfagına ve kapılarına bayıldımmm

Back
X