Benim de oluyor ayni sorun. Kahverengi akıntı ile birlikte mi? Sadece ağrı ve kasinti mi?Anüs bölgemde ağrı kaşıntı var doktora gitmeye cekiniyorum anüs bölgesini nasıl muayene ediliyor bu şikayet ile genel cerraha giden varsa muayene nasıl oluyor
Hafif beyazımsı akıntımdavarBenim de oluyor ayni sorun. Kahverengi akıntı ile birlikte mi? Sadece ağrı ve kasinti mi?
Teşekkür ediyorumÇok gecmis olsun öncelikle.
Emin olun doktorlar için ha eliniz ha anüs. Kardeşim tıp son sınıf öğrencisi, nöbetleri oluyor ve en şikayetçi olduğu durum utangaç hasta.. Şikayetinize göre muayne şekli değişecektir ama ne fark eder biz onlar için organlar bütünüyüz sadece ,gecikmeden gidin lütfen
Genel cerrahiye gidin mutlaka. Ihmal etmeyin. Ben de gideceğim önümüzdeki günlerde.Hafif beyazımsı akıntımdavar
Teşekkürler peki muayene nasıl oluyorTeşekkür ediyorum
Teşekkürler gidecemGenel cerrahiye gidin mutlaka. Ihmal etmeyin. Ben de gideceğim önümüzdeki günlerde.
Muayene genelde rektal tuşe yani makattan bakıyor. Diğer ileri tetkikler de isteyebilir. Utanmayın korkmayın hiç korkulacak birşey yok ama mutlaka gidin. Makatta dışkılama sırasında acı ağrı oluyor muTeşekkürler peki muayene nasıl oluyor
Olmuyor ağrı dışkılanma sırasındaMuayene genelde rektal tuşe yani makattan bakıyor. Diğer ileri tetkikler de isteyebilir. Utanmayın korkmayın hiç korkulacak birşey yok ama mutlaka gidin. Makatta dışkılama sırasında acı ağrı oluyor mu
Anladım geçmiş olsun. Gittiğinizde gelişmeleri paylaşırsınız inşallah mantar gibi basit bir rahatsızlıktır.Olmuyor ağrı dışkılanma sırasında
Siz ebeymissiniz zaten şimdi baktım da profilinize. Saglikcisiniz siz daha iyi bilirsinizOlmuyor ağrı dışkılanma sırasında
Biliyorum da bir söz vardır doktor kendini tedavi edemezSiz ebeymissiniz zaten şimdi baktım da profilinize. Saglikcisiniz siz daha iyi bilirsiniz
Haklisiniz çok doğru.Biliyorum da bir söz vardır doktor kendini tedavi edemez
Hastayı muayene etmek ayrı bir şey kendin muayene olmak ayrı bişeyHaklisiniz çok doğru.
Aynen. Doktor dahiliye uzmanı kendisi ama başka doktora dahiliye uzmanına gidiyor hastalığı ıcin. Terzi kendi söküğünü dikemez.Hastayı muayene etmek ayrı bir şey kendin muayene olmak ayrı bişey
Eğer sakıncası yoksa tıp ta bölüm neyAynen. Doktor dahiliye uzmanı kendisi ama başka doktora dahiliye uzmanına gidiyor hastalığı ıcin. Terzi kendi söküğünü dikemez.
Genel cerrahi canım.Eğer sakıncası yoksa tıp ta bölüm ney
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?