Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Anüs bölgesindeki ağrı
- Konu Sahibi Bihter58
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- genel cerrah
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 18 Şubat 2019
- 75
- 93
- 8
Çok gecmis olsun öncelikle.
Emin olun doktorlar için ha eliniz ha anüs. Kardeşim tıp son sınıf öğrencisi, nöbetleri oluyor ve en şikayetçi olduğu durum utangaç hasta.. Şikayetinize göre muayne şekli değişecektir ama ne fark eder biz onlar için organlar bütünüyüz sadece ,gecikmeden gidin lütfen
Emin olun doktorlar için ha eliniz ha anüs. Kardeşim tıp son sınıf öğrencisi, nöbetleri oluyor ve en şikayetçi olduğu durum utangaç hasta.. Şikayetinize göre muayne şekli değişecektir ama ne fark eder biz onlar için organlar bütünüyüz sadece ,gecikmeden gidin lütfen
- 21 Ekim 2011
- 1.037
- 748
- 323
Benim de oluyor ayni sorun. Kahverengi akıntı ile birlikte mi? Sadece ağrı ve kasinti mi?Anüs bölgemde ağrı kaşıntı var doktora gitmeye cekiniyorum anüs bölgesini nasıl muayene ediliyor bu şikayet ile genel cerraha giden varsa muayene nasıl oluyor
- 10 Mart 2019
- 22
- 14
- 8
- 29
Hafif beyazımsı akıntımdavarBenim de oluyor ayni sorun. Kahverengi akıntı ile birlikte mi? Sadece ağrı ve kasinti mi?
- 10 Mart 2019
- 22
- 14
- 8
- 29
Teşekkür ediyorumÇok gecmis olsun öncelikle.
- 21 Ekim 2011
- 1.037
- 748
- 323
Genel cerrahiye gidin mutlaka. Ihmal etmeyin. Ben de gideceğim önümüzdeki günlerde.Hafif beyazımsı akıntımdavar
- 10 Mart 2019
- 22
- 14
- 8
- 29
Teşekkürler peki muayene nasıl oluyorTeşekkür ediyorum
- 10 Mart 2019
- 22
- 14
- 8
- 29
Teşekkürler gidecemGenel cerrahiye gidin mutlaka. Ihmal etmeyin. Ben de gideceğim önümüzdeki günlerde.
- 21 Ekim 2011
- 1.037
- 748
- 323
Muayene genelde rektal tuşe yani makattan bakıyor. Diğer ileri tetkikler de isteyebilir. Utanmayın korkmayın hiç korkulacak birşey yok ama mutlaka gidin. Makatta dışkılama sırasında acı ağrı oluyor muTeşekkürler peki muayene nasıl oluyor
- 10 Mart 2019
- 22
- 14
- 8
- 29
Olmuyor ağrı dışkılanma sırasındaMuayene genelde rektal tuşe yani makattan bakıyor. Diğer ileri tetkikler de isteyebilir. Utanmayın korkmayın hiç korkulacak birşey yok ama mutlaka gidin. Makatta dışkılama sırasında acı ağrı oluyor mu
- 21 Ekim 2011
- 1.037
- 748
- 323
Anladım geçmiş olsun. Gittiğinizde gelişmeleri paylaşırsınız inşallah mantar gibi basit bir rahatsızlıktır.Olmuyor ağrı dışkılanma sırasında
- 21 Ekim 2011
- 1.037
- 748
- 323
Siz ebeymissiniz zaten şimdi baktım da profilinize. Saglikcisiniz siz daha iyi bilirsinizOlmuyor ağrı dışkılanma sırasında
- 10 Mart 2019
- 22
- 14
- 8
- 29
Biliyorum da bir söz vardır doktor kendini tedavi edemezSiz ebeymissiniz zaten şimdi baktım da profilinize. Saglikcisiniz siz daha iyi bilirsiniz
- 21 Ekim 2011
- 1.037
- 748
- 323
Haklisiniz çok doğru.Biliyorum da bir söz vardır doktor kendini tedavi edemez
- 10 Mart 2019
- 22
- 14
- 8
- 29
Hastayı muayene etmek ayrı bir şey kendin muayene olmak ayrı bişeyHaklisiniz çok doğru.
- 21 Ekim 2011
- 1.037
- 748
- 323
Aynen. Doktor dahiliye uzmanı kendisi ama başka doktora dahiliye uzmanına gidiyor hastalığı ıcin. Terzi kendi söküğünü dikemez.Hastayı muayene etmek ayrı bir şey kendin muayene olmak ayrı bişey
- 10 Mart 2019
- 22
- 14
- 8
- 29
Eğer sakıncası yoksa tıp ta bölüm neyAynen. Doktor dahiliye uzmanı kendisi ama başka doktora dahiliye uzmanına gidiyor hastalığı ıcin. Terzi kendi söküğünü dikemez.
- 21 Ekim 2011
- 1.037
- 748
- 323
Genel cerrahi canım.Eğer sakıncası yoksa tıp ta bölüm ney