• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

antsibelin zayıflama günlüğü...

günlüğü baya bi ihmal ettim sanırım neyse bugün itibari ile 64.5 olduk...bu da demek olurki şu zamana kadar 12.5 kilo vermişim ...gayet başarılı bence.... 44 lere sığamayan bennnnn şuan 40 beden giyiyorum.....o kdar güzel bir duygu ki anlatamam arkadaşlar....

Şimdi diyetisyenden duyduğum ve denediğim bir tarifi veriyorum...özellikle vücudunuzun su topladığına inanıyorsanız mutlaka deneyin derim.. bir su bardağına 1 tatkı kaşığı kekik+1 tatlı kaşığı tane karenfil+1 tatlı kaşığı kekik koyup üzerinede sıcak su döküp 5 dk falan demlendiriyoruz...sonra bunu süzüp içine yarım limon sıkıyoruz... ve içiyoruz
sabah ve akşam olmak üzere günde 2 kere yapın sonra tartıdaki farkı görün.....:14::46::46::42::21:

bravo size çok imrendim, bende 70 kg yum spor yapmaya vakit bulmayorum evde :( diyetlerde hep yarım kalıyor :((
9ay önce evlendim. düğünden önce diyet ve sporla verdiğim 7kiloyu düğünden sonra aynen geri aldım bu 9 ay içinde

harbiden tosun gibiymişim ...... maşallah...ama ne olursa olsun insan kendini sevmeli....kendi ile barışırık olmalı....ben kıyafet aldığımda annemler göbeğin çok çıktı başka kıyafet al falan derdi..bende anneme annecim göbeğim var ki çıkıyor...yapacak birşey yok ne giyersem giyeyim çıkacak...derdim...gerçektende öyle...şuan hala var göbeğim ...ama ben 14 kilo daha verince eminim kalmayacak...:52::52::52::52::52:

bravo size çok imrendim, bende 70 kg yum spor yapmaya vakit bulmayorum evde :( diyetlerde hep yarım kalıyor :((
9ay önce evlendim. düğünden önce diyet ve sporla verdiğim 7kiloyu düğünden sonra aynen geri aldım bu 9 ay içinde

teşekkür ederim canım ...ama istedikten sonra oluyor.. inan bana ... vakit yaratmak zorundasın ..eskiden bende öyleydim...zamanım yok derdim.. şimdi işten 18.30 da çıkıyorum..eve gidiyorum sonra doğru yürümeye..hava kötü ise evde kendim spor yapıyorum...inan bazen aç uyuyorum..çünkü çok az yiyip spora gidiyorum geldiğimde eve artık ayakta duracak zamanım olmuyor. hemen duş alıp yoğurt yiyorum sonra yatıyorum....yemenin sonu canımmmm...yedikçe genişliyor insan.....ve farkına da varamıyorsun....bence karar ver mutlaka yaparsın...benim 14 kilom var daha ama hiç kafaya takmıyorum..çünkü kendime inanıyorum onlarıda vereceğim...:52:

günaydın...yoğun bir iş temposundan çok giremedim ama ...neyseki şuan tam 68 olmuşummm....ayran çorbası işe yaradı:33:
bu ayran çorbasını nasıl yapıyorsun cnm,tüm gün onu mu içiyorsun,tüm hafta mı?
canım çok teşekkür ederim..ben zaten 2 aydır diyetteyim...pazar günleri ara vererek devam ediyorum...bir de yaptığım iş nedeni ile sürekli oturuyorum..o yüzden mutlaka spor yapmam lazım..yoksa inan kilolar gitmiyor...:14: sabırla ve istikrarla devam etmem lazım...biran önce ideal kiloma gelirsem rahatlarım...üstelik çok sıkıldım hersene şu kilo verme muhabbetinden...bu sene Allah izin verirse çözeceğim....
verdiğin kiloları ne kadar sürede verdin cnm?
rahat rahat kahvemi içebilirim artık......sayemde annem ve babamda diyete başladı...annem 88.5 den 76 ya kadar düştü....gerçekten arkadaşlar insan isteyince oluyor....:1::1::1::1::1::1::1::50:

maşallahh

bu ayran çorbasını nasıl yapıyorsun cnm,tüm gün onu mu içiyorsun,tüm hafta mı?

verdiğin kiloları ne kadar sürede verdin cnm?

maşallahh

sağol canım ben 9 mattan beri diyetteyim fakat pazar günleri diyet yapmıyorum of günüm..istediğim herşeyi belli ölçüde yiyorum...
çorbaya gelince sabah 2 dilim çavdar ekmeği ile normal kahvaltı yapıyorum.şeker hiç kullanmıyorum...
çorbaya gelince
4 yemek kaşığı nohut
4 yemek kaşığı bulgur
4 yemek kaşığı yeşil mercimeği haşlayıp bir tabakta karıştırıyorum daha sonra 1,5 litre tuzsuz ayran yapıp haşlanmış karışıma döküyorum...üzerine pul biber ve nane ekleyim öğlen ve akşam içiyorum...

ben 6 gün yaptım bu ayran çorbasını ...
cnm 1 haftada kaç kilo verdin peki bu çorbayla?
sağol canım ben 9 mattan beri diyetteyim fakat pazar günleri diyet yapmıyorum of günüm..istediğim herşeyi belli ölçüde yiyorum...
çorbaya gelince sabah 2 dilim çavdar ekmeği ile normal kahvaltı yapıyorum.şeker hiç kullanmıyorum...
çorbaya gelince
4 yemek kaşığı nohut
4 yemek kaşığı bulgur
4 yemek kaşığı yeşil mercimeği haşlayıp bir tabakta karıştırıyorum daha sonra 1,5 litre tuzsuz ayran yapıp haşlanmış karışıma döküyorum...üzerine pul biber ve nane ekleyim öğlen ve akşam içiyorum...

sağol cnm

ilk yazdıklarında o kadar güzel ifade etmişsin ki... kendimi gördüm resmen, nefes almakta zorluk cekme vs.. bende incelmeyi tercih edenlerdenim. masa bası calısma ve düzensiz beslenme sayesinde kilolar zamanla yerlesti.. umarım istedigin hedefe ulasır sabit kalır kilon. aynı sey benim icin de gecerli. yazdıgın ve de bu kadar güzel ifade ettigin icin sagol... morel verdin yılmamayı asıladn bana tekrar.:42:

ilk yazdıklarında o kadar güzel ifade etmişsin ki... kendimi gördüm resmen, nefes almakta zorluk cekme vs.. bende incelmeyi tercih edenlerdenim. masa bası calısma ve düzensiz beslenme sayesinde kilolar zamanla yerlesti.. umarım istedigin hedefe ulasır sabit kalır kilon. aynı sey benim icin de gecerli. yazdıgın ve de bu kadar güzel ifade ettigin icin sagol... morel verdin yılmamayı asıladn bana tekrar.:42:

canım yılmak yok ...eskiden benimde bahanem çoktu...yok masa başı çalışıyorum..yok şekersiz çay mı içilir... yok spor yapmaya zamanım yok... hepsi hikaye...kendimi kandırmışım sadece...diyete başlıyordum 2 gün sonra bırakıyordum...etrafımdakilerde her gördüğünde yine mi diyettesin diyordu...sadece yerimde sayıyordum anlayacağın...ama sonra öyle bir karar verdim ki ..kilo veremesemde aynen devam edeceğim dedim..en azından kilo almayacağım...haksızmıyım ... eskiden giydiğim badiler şuan tişört gibi oluyor...ama bana göre hala şişmanımm..çünkü daha vermem gereken 14 kilom var...bence sende kendine güvenmelisin...kaç kilosun şuan canım

canım yılmak yok ...eskiden benimde bahanem çoktu...yok masa başı çalışıyorum..yok şekersiz çay mı içilir... yok spor yapmaya zamanım yok... hepsi hikaye...kendimi kandırmışım sadece...diyete başlıyordum 2 gün sonra bırakıyordum...etrafımdakilerde her gördüğünde yine mi diyettesin diyordu...sadece yerimde sayıyordum anlayacağın...ama sonra öyle bir karar verdim ki ..kilo veremesemde aynen devam edeceğim dedim..en azından kilo almayacağım...haksızmıyım ... eskiden giydiğim badiler şuan tişört gibi oluyor...ama bana göre hala şişmanımm..çünkü daha vermem gereken 14 kilom var...bence sende kendine güvenmelisin...kaç kilosun şuan canım

ben suan 85 kg yim canım.. benim saglık sorunlarım vs oldu ameliyat oldum derken saldım iyice taa ki gecen yıl 90nı görene kadar ne diyetisyene gittim ne bişi kısıtlanınca daha cok yiyecegimi biliyorum cünkü. herseyden az ama sık yedim spor yaptım 8 ay gibi sürede 90dan 77 ye indim.. sonra rehavete kapılıp 4 ay icinde sporu bıraktım ve tatlı zaafıma yenik düstüm sonuc 85 im. bu halime sinir oldum . suan daha azimliyim ve basla bırak yapmak istemiyorum. hayat felsefem haline getirip kilo al ver durumu yapmamaya kesin kararlıyım. boyum 1.75 karsıdan görenler beni 75 kg vs sanıyor ama halbuki 85im. cayı yıllardır sekersiz iciyorum tek zaafım tatlı .öyle sürekli yemek arayan biri de degilim su cok tüketiyorum. spor yapmaya baslayacagım tekrardan adam akıllı cok faydası oluyor.

ben suan 85 kg yim canım.. benim saglık sorunlarım vs oldu ameliyat oldum derken saldım iyice taa ki gecen yıl 90nı görene kadar ne diyetisyene gittim ne bişi kısıtlanınca daha cok yiyecegimi biliyorum cünkü. herseyden az ama sık yedim spor yaptım 8 ay gibi sürede 90dan 77 ye indim.. sonra rehavete kapılıp 4 ay icinde sporu bıraktım ve tatlı zaafıma yenik düstüm sonuc 85 im. bu halime sinir oldum . suan daha azimliyim ve basla bırak yapmak istemiyorum. hayat felsefem haline getirip kilo al ver durumu yapmamaya kesin kararlıyım. boyum 1.75 karsıdan görenler beni 75 kg vs sanıyor ama halbuki 85im. cayı yıllardır sekersiz iciyorum tek zaafım tatlı .öyle sürekli yemek arayan biri de degilim su cok tüketiyorum. spor yapmaya baslayacagım tekrardan adam akıllı cok faydası oluyor.

bence benim gibi yap...haftanın 6 günü diyet ve spor yap.. tatlı yeme daha doğrusu ertele...1 günüde ödül günün olsun o günde tatlı ye..ama kilo vermişsen ye yoksa yeme...çok işe yarar emin ol...

günlük günlük olmaktan çıktı ama yarın itibari ile toparlayacağız...geçen hafta misafirlerden dolayı diyet te diyetlikten çıktı güzel güzel kilo da aldık ama şimdi 59 ları görene kadar mola falan vermek yok....

Back