Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
antsibelin zayıflama günlüğü...
- Konu Sahibi antsibel
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?durmak yokkkkk yola devam arkadaşlar...kilo veremesemde en azından kilo almıyorum mantığı ile yola çıktım...ve Allah'a şükür kilo veriyorum..hatta görenler artık kilo verme diyor ama kararlıyım hedef 50 kilo.....ilk diyete başladığımda vermem gereken tam 27 kilo vardı...şuan sadece 16 kilo var hedefime ulaşmama ....umarım herkes istediği kiloya kavuşur....
insan zayıfladıkça inanın özgüvenide artıyor...eskiden resim çektirmekten nefret eden ben ... dün arkadaşlarla buluşunca hiç tepki göstermeden bir sürü resim çektirdim..ama arkadaşlarım pasta cola içerken ...cola canavarı olan ben sadece ayran içtim...herkes çok şaşırdı kararlılığıma...diyet mantığım basit....haftada 6 gün diyet 1 gün mola ..işte o molada ne istersen yiyebiliyorsun...deneyin...çok işe yarıyor...ben her pazartesi yeni başlıyormuşum gibi hissediyorum...o yüzden hiç sıkılmadan devam ettim bu sefer diyete...
durmak yokkkkk yola devam arkadaşlar...kilo veremesemde en azından kilo almıyorum mantığı ile yola çıktım...ve Allah'a şükür kilo veriyorum..hatta görenler artık kilo verme diyor ama kararlıyım hedef 50 kilo.....ilk diyete başladığımda vermem gereken tam 27 kilo vardı...şuan sadece 16 kilo var hedefime ulaşmama ....umarım herkes istediği kiloya kavuşur....
güzelim okadar rahat söylüyorsun ki ne oalcak 16 kilo kaldı 11 kilo veren 16 kiloyuda verir..senin bu rahatlığın ve kendine güvenin beni çok motive ediyo..elma diyeti ile başlayan serüvenimiz bu günlükte devam etsin..şekercim..
güzelim okadar rahat söylüyorsun ki ne oalcak 16 kilo kaldı 11 kilo veren 16 kiloyuda verir..senin bu rahatlığın ve kendine güvenin beni çok motive ediyo..elma diyeti ile başlayan serüvenimiz bu günlükte devam etsin..şekercim..
canım benim ilk günden beri kararlı olduğumu biliyorsun...şimdi bu hafta da diyete devam..haftaya meyve ağırlıklı besleneceğim...özellikle kiraz mevsimini kaçıramam ..