• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

antsibelin zayıflama günlüğü...

antsibel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2012
434
0
116
Antalya
Merhaba arkadaşlar ben 31 yaşında bir bayanım daha öncesinden kilo problemim olmamıştı yani 23 yaşına kadar odukça fit bir kızdım.Sonra hareketsiz yaşam ve sağlıksız beslenme sayesinde 77 kiloya kadar çıktım..tabi bu da yaşam kalitemi düşürdü...kilo almak yada kilolu olmak hiç iyi birşey değil...ama öyle yavaş öyle güzel kilo alıyoruz ki inanın farkında olamıyoruz....sonra mutsuz son tabiki...öncelikle görüntü çirkinliği,arkasından çeşitli hastalıklar...eminim dikkat etmeyip kilo almaya devam edersem bu sefer alaycı bakışlar olacaktı.....defalarca diyete başladım sonra bozum tabiki...her konuda kararlı ve iradeli olan ben diyet konusunda ne hikmet ise çok kararsızdım.. defalarca kızdım kendime bu kadar kararsız ve iradesiz nasıl olabilirim diye...arkadaşlarımın sen hala diyettemisin demesi ya da babamın nereye kadar cola içmeye devam edeceksin diyerek gözlerime sert sert bakması...düşünsenize bunlar bile etkilemedi beni..ben hala devam ettim sağlıksız yaşamaya..inanın en son ayakkabımı bağlarken nefes alamadığımı hissettim...artık iyice etkisi altına alıyordu beni kilo problemi...ve bundan yaklaşık 1,5 ay öncediyet yapmaya karar verdim nasıl mı...

Son düzenleme:
ben ilaç firmasında çalışıyorum...çok sevdiğim bir diyetisyen kızı için ilaç almaya gelmişti...biraz sohbet ettik sonra bana.. ne zaman zayıflayacaksın gel bir ara sana uygun diyet programı hazırlayayım dedi...bende hocam ben uyamam o listelere çok yoğun çalışıyorum dedim..Doktorda sağlığını kaybettikten sonra çalışsan ne olacak dedi..şaşırdım..adamda şuan kaç kilosun dedi 77 dedim..tamam şimdi gelme ilerde 90 yada 100 kilo olunca gelirsin dedi...bene o kadarda değil hocam abarttınız dedim...doktorda tabi sibel 90 ya 100 kilo olanlar 50 kilo iken bir günde o kiloya ulaşmışlar haklısın dedi...ben şaşkın ifade ile bakınca aynen şöyle dedi...bugün 77 sin 1 ay sonra 80 olursun sonra 82-83-87-90....en sonunda 100 leri görürsün...biraz geniş yelpazede düşün hak vereceksin dedi ve gitti..Bir düşündüm çok doğru söylüyordu...benn ilk işe başladığımda 50 kilo falandım..oturarak bilgisayarın başında çalışarak ...ve sağlıksız bu kiloya ulaşabildiysem daha ileriside olabilirdi...ve ben bir cuma günü bu sitede elma diyetine başladım...tabi biraz esneterek...yıllardır kalıplaşan kilolarımdan yavaşda olsa azar azar kurtulmaya başladımm...şuan daha vermem gereken 19.5 kilom var..ama önemli değil onuda vereceğim....artık çok azimli ve çok kararlıyım..2 seçenek var benim için ya diyet yapmayıp genişleyeceğim ya da diyet ve spor yapıp inceleceğim... ben İNCELMEYİ TERCİH ETTİM ARKADAŞLAR...

bugün elma diyetine ara vererek ayran çorbası ile diyetime devam ediyorum...bakalım sonuç ne olacak.....

canım hayırlı olsun diyet günlüğün... eminim ki başarırsın sen...benimde kilo vermem durdu...bu hafta ara vereceğim...sen şu diyetini yapta sonuca bakalım...ondan sonra arkadan gelirim...siboşum...öpüyorummmm

ben ilaç firmasında çalışıyorum...çok sevdiğim bir diyetisyen kızı için ilaç almaya gelmişti...biraz sohbet ettik sonra bana.. ne zaman zayıflayacaksın gel bir ara sana uygun diyet programı hazırlayayım dedi...bende hocam ben uyamam o listelere çok yoğun çalışıyorum dedim..Doktorda sağlığını kaybettikten sonra çalışsan ne olacak dedi..şaşırdım..adamda şuan kaç kilosun dedi 77 dedim..tamam şimdi gelme ilerde 90 yada 100 kilo olunca gelirsin dedi...bene o kadarda değil hocam abarttınız dedim...doktorda tabi sibel 90 ya 100 kilo olanlar 50 kilo iken bir günde o kiloya ulaşmışlar haklısın dedi...ben şaşkın ifade ile bakınca aynen şöyle dedi...bugün 77 sin 1 ay sonra 80 olursun sonra 82-83-87-90....en sonunda 100 leri görürsün...biraz geniş yelpazede düşün hak vereceksin dedi ve gitti..Bir düşündüm çok doğru söylüyordu...benn ilk işe başladığımda 50 kilo falandım..oturarak bilgisayarın başında çalışarak ...ve sağlıksız bu kiloya ulaşabildiysem daha ileriside olabilirdi...ve ben bir cuma günü bu sitede elma diyetine başladım...tabi biraz esneterek...yıllardır kalıplaşan kilolarımdan yavaşda olsa azar azar kurtulmaya başladımm...şuan daha vermem gereken 19.5 kilom var..ama önemli değil onuda vereceğim....artık çok azimli ve çok kararlıyım..2 seçenek var benim için ya diyet yapmayıp genişleyeceğim ya da diyet ve spor yapıp inceleceğim... ben İNCELMEYİ TERCİH ETTİM ARKADAŞLAR...

senin bu sözün beni çok etkilemişti...şimdi kaçamk yapcağımda aklıma geliyor...bende incelmeye kaarar verdim canım......

canım hayırlı olsun diyet günlüğün... eminim ki başarırsın sen...benimde kilo vermem durdu...bu hafta ara vereceğim...sen şu diyetini yapta sonuca bakalım...ondan sonra arkadan gelirim...siboşum...öpüyorummmm

sağol canımcım.....bakalım sonuç ne olacak...

sabah uyanınca 1 saat pilates yaptım
sabah kahvaltısı
2 dilim çavdar ekmeği
marul salatası
1 adet haşlanmış yumurta
küçük bir parça peynir
domates+salata
1 bardak şekersiz çay

ofise gelince 1 fincan sütlü şekersiz kahve
sonrada haşlanmış 2 kaşık bakliyat ile yapılmış bir tabak yağsız tuzsuz ayran çorbası.. akşama kadarda ayran çorbası
su ve yeşilçay içilecek...akşam 1 saat yürüyüş ve parktaki aletler yapılacak bakalım pazara kaç kilo olacağım.....

enterasan inanılmaz inceliyorum ama baskülde aynı gözüküyorum:) sanki..ama yılmak yok daha şiddetli bir şekilde devam edeceğim diyete.....bu akşam 10km yürüyeceğim....:52:

günaydın...yoğun bir iş temposundan çok giremedim ama ...neyseki şuan tam 68 olmuşummm....ayran çorbası işe yaradı:33:

bu hafta daha farklı bir diyetle daha fazla kilo verebilirim umarım...umarım haftaya 66 lı rakamları görürüm...:52: sabah her zaman ki klasik kahvaltı...öğlen sebze yemeği...ve akşam yoğurt yiyeceğim...ve 1 saat yürüyüş ve spor....çok çalışmam lazım çokkkkkk

Selam. Öncelikle başarılar diliyorum inşallah istediğin kiloya ulaşırsın.
Ama sana tavsiyem spora hemen bu kadar yüklenme. Şimdi böyle yaparsan kilo vermen durduğunda ne yapacaksın ?

siboşum günaydınnnn sen görürsün 66 ları eminim...sonrada ne yapıyorsan aynını ben yaparım...ha ha ha ha ....bende çok yoğunum bu aralar...diyetede biraz ara verdimmm.vücut kendini yoplasın sonra devamm...

Selam. Öncelikle başarılar diliyorum inşallah istediğin kiloya ulaşırsın.
Ama sana tavsiyem spora hemen bu kadar yüklenme. Şimdi böyle yaparsan kilo vermen durduğunda ne yapacaksın ?

canım çok teşekkür ederim..ben zaten 2 aydır diyetteyim...pazar günleri ara vererek devam ediyorum...bir de yaptığım iş nedeni ile sürekli oturuyorum..o yüzden mutlaka spor yapmam lazım..yoksa inan kilolar gitmiyor...:14: sabırla ve istikrarla devam etmem lazım...biran önce ideal kiloma gelirsem rahatlarım...üstelik çok sıkıldım hersene şu kilo verme muhabbetinden...bu sene Allah izin verirse çözeceğim....

siboşum günaydınnnn sen görürsün 66 ları eminim...sonrada ne yapıyorsan aynını ben yaparım...ha ha ha ha ....bende çok yoğunum bu aralar...diyetede biraz ara verdimmm.vücut kendini yoplasın sonra devamm...

günaydın meleğimmm bende yoğun çalışıyorum..ama diyete ara veremem devam etmem lazım ne kadar erken ideal kiloma kavuşursam okadar erken rahatlarım...dün akşam 2 saat spr yaptım ...vücudum kas yaptığı için sanırım çok kilo veremiyorum ama inanılmaz inceldim..bir ara yükleyeceğim resimleri....farkı gör..:52::51::36:

sabah kahvaltısı aynı her zaman ki gibi
sonra 10 gibi sütlü ve şekersiz nescafe..
karışık bitki çayı tabiki yarım limon sıkılmış..
şuan onu içiyorummm......

günaydın meleğimmm bende yoğun çalışıyorum..ama diyete ara veremem devam etmem lazım ne kadar erken ideal kiloma kavuşursam okadar erken rahatlarım...dün akşam 2 saat spr yaptım ...vücudum kas yaptığı için sanırım çok kilo veremiyorum ama inanılmaz inceldim..bir ara yükleyeceğim resimleri....farkı gör..:52::51::36:

haklısın şeker merakla bekliyorum.. çizelgemi değiştirdim..sayende çok güzel kilo verdim hayatım..bi itrafta bulunayım geçen hafta yaptığın ayran çorbasını bende yaptım ha ha ha ha ..aslında çok ümitli değildim ama biraz önce tartıldım..77.7 çok mutlu oldum..sağol bebiş.

haklısın şeker merakla bekliyorum.. çizelgemi değiştirdim..sayende çok güzel kilo verdim hayatım..bi itrafta bulunayım geçen hafta yaptığın ayran çorbasını bende yaptım ha ha ha ha ..aslında çok ümitli değildim ama biraz önce tartıldım..77.7 çok mutlu oldum..sağol bebiş.

canım çok sevindim..ama elma diyetinde de ben sana mutlaka zayıflayacağız demiştim..canım hedefimize gittikçe yaklaşıyoruz..düşüsene benim ilk diyete başladığım kiloya geldin nerdeyse... İncelmeye devammmmmmmmmmmmmmmm

Back