Merhaba arkadaşlar ben 31 yaşında bir bayanım daha öncesinden kilo problemim olmamıştı yani 23 yaşına kadar odukça fit bir kızdım.Sonra hareketsiz yaşam ve sağlıksız beslenme sayesinde 77 kiloya kadar çıktım..tabi bu da yaşam kalitemi düşürdü...kilo almak yada kilolu olmak hiç iyi birşey değil...ama öyle yavaş öyle güzel kilo alıyoruz ki inanın farkında olamıyoruz....sonra mutsuz son tabiki...öncelikle görüntü çirkinliği,arkasından çeşitli hastalıklar...eminim dikkat etmeyip kilo almaya devam edersem bu sefer alaycı bakışlar olacaktı.....defalarca diyete başladım sonra bozum tabiki...her konuda kararlı ve iradeli olan ben diyet konusunda ne hikmet ise çok kararsızdım.. defalarca kızdım kendime bu kadar kararsız ve iradesiz nasıl olabilirim diye...arkadaşlarımın sen hala diyettemisin demesi ya da babamın nereye kadar cola içmeye devam edeceksin diyerek gözlerime sert sert bakması...düşünsenize bunlar bile etkilemedi beni..ben hala devam ettim sağlıksız yaşamaya..inanın en son ayakkabımı bağlarken nefes alamadığımı hissettim...artık iyice etkisi altına alıyordu beni kilo problemi...ve bundan yaklaşık 1,5 ay öncediyet yapmaya karar verdim nasıl mı...
Son düzenleme: