antrenmanlarla matematik

frozen12345

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mart 2014
583
376
merhaba,

antrenmanlarla matematik kitabını bitiripte matematiği öğrenen varmı yani hiç bilmeyipte bu kitapla öğrenen

Hoca alın öğrenirsiniz diyor

Ama bıkmadan çözün çık zaman gidiyor deyip bırakmayın atlamayın dedi

Keske lisedeyken biri bana deseydi de alsaydım bu kitabi. Gerçi o zamanlar var miydi bu bilmem. Hatta orta sonda çözseydim matematikten korkmaz sayısalı tercih ederdim. :KK43: dil bölümüne gittim ve onca sene matematik görmedim sonra zınk diye karşıma çıktı Kpss. Mat çözmeden atanamiyorsun. Ne güzel dimi :KK70:

Ben de çok merak ediyorum alsam mı acaba işe yarar mı?
Benim de en büyük sorunum matematik çünkü

Yaa çok mu iyi bu kitap kızlaarr bende kursa gidiyorum ama alana gireceklerle aynı sınıftayım hoca biliyorsunuz zaten deyip soru çözüyor sadece yaa ben sırf mat için kaydoldum asıl ama işime yaramıyor video çektim konu anlatımlı ben de 10-15 net yapsam yeter sözele yüklenicem zaten sözelciyiğim b grubu atanmak istiyorum matım yok yani açıköğretimde de gittim kursa anlıyorum 70 aldım yine yaparım unuttum ama hiç yapamıyor değilim tavsiye eder misiniz alayım mı daha mata hiç bakmadım her konuya da çalışmıcam zaten zor olanlara.

bizim dershane hocası antremanlarla matematiği değilde yargı yayızları sıfırdan matematik diye bir kitap var onu tavsiye etti haberiniz olsun

X