antrem icin hali alicagim onerilerinz....

hato

Guru
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
535
112
323
44
İstanbul

antireme hali alicagim....arkadaslar bana bir renk onerebilirmsiniz. .. antrem yana dogru devam edyor aslnda .. uzun olan eski halimi bu goremediginz tarafa sericem .. 6 gen olan ayakkablimin onundeknide kapali balkonumdaki masamin altina sercem, yani esklerimde degerlendirecegim...
ayakkablgim krik beyaz gibi cok acik krem... yerdek fayanslar bordo gib bisey... koyu renk .. uc cocugum var cok ack istemyorum haliyi...shaggy istemiyorum ... tesekkurler...lutfen marka ve foto koyun... bide antremn gris ksmi buyuk ve holum uzun.. haloume 6 m kesme sgyor ama girise kesmelerin buyugu yok... bu yuzden ik tane 3 m lk m alaym uzun ksma girisede 2m _ 1.30 m olan bi halimi alyim... cok cok tesekkurler.. antrem daha nasil guzel hale getirebilirim.. elestri ve tavsiyelere acigim...yardim edin kizlar.....

yada bu dursun da sola donen kisma mi yeni alayim...

yeni antre halisi alicam.... lutfen fkir verin nasil br hali aliyim.....

canım şu arkadaşon koyduğu resimlerdeki çok şık ama sagi istemiyorsan seçeneğin az..malum bu yıl hep şagilerde desenler güzel.. klasik yolluklar hep klasik desenlerde.. ama dur bi aratırayım resim bulursam yardımcı olmaya çalışayım eğer hala almadıysan..

valla canım ben beğenmedim o resimdekini..hiç bi modele benzemiyoki çok sade ve minik puanlar var..emek verip paraya kıyıp alacaksın biraz şık olsun...ben senin salonunu çok beğenmiştim yorum falanda yapmıştım..hatta rkyogn adlı arkadaşla beğendiğimizi konuşmuştuk aramızda..çok şık anlık moda dan uzak tam benim tarzım..o yüzden kolidorunda da zevkini konuştur canım :)

valla canım epey bakındım internetten ama şagi istemediğin için sınırlı model var.. resim çokda senin koridoruna uygun bulmaya çalıştım..birde çocukluyum kir götüren olsun dediğin için bunları buldum ben ilk resmi çok beğendim..

Son düzenleme:

evet yatak odasindaki cok kibar... ben bunu gordumonceden bi stede ama simdi markasini bulamadim.. sorarim ev sahibine.. bu da cok guzel .. bide puanlyi begendim ilk sayfada yazmistim.. bide sunu buldum bu nasil???
Beylerbeyi 5623 Bej Venge
co sagolun tesekkurler....

evet gümüşsuyu verdiğim ikinci adresteki, senin beğendiğin beylerbeyi modeli de çok beğendim, çok şık, angora halının. angora kaliteli bir marka ablam kullanıyor ankarada ve çok memnun. ama rengi açık antre çok ayak altı bir düşün derim canım. benim antremde samur halının bej renkli bir halısı var, adına güvenip aldığım ve hemen müdahele ettiğim halde hiçbir şekilde lekesini çıkaramadığım bir halı. resmen nefret ettim halıdan, sadece modeline kapılıp aldığım bir halı ve pahalıydı, 5 sene önce verdiğim paraya çok acıyorum. (zaten samur şimdi halı üretmiyor sadece halıflex üretiyor.) bu sebeple değiştiriyorum ve ben bu hafta gümüşsuyuna karar verdim onu alacağım. acaba sen hangisine karar verdin merak ettim şimdi :44:

Son düzenleme:

karar veremedim ki

not : resim alıntıdır

canım bu halının aynısı bizde var....

burada pek belli olmuyor ama koyu renkler siimli ve kurdelalı...çok güzel...bunun krem kahvesini alabilirsin lila belki canlı kaçar...

bu arada bu halı paylaştığın linkten,Angora Selenyum serisi....

Beylerbeyi serisi de çok tutuluyor...

Sanat halı da da çok güzel modeller var oraya da bakabilirsin..özellikle acoustik serisi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…