• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

antrem icin hali alicagim onerilerinz....

Eki Görüntüle 345556 not : resim alıntıdır

canım bu halının aynısı bizde var....

burada pek belli olmuyor ama koyu renkler siimli ve kurdelalı...çok güzel...bunun krem kahvesini alabilirsin lila belki canlı kaçar...

bu arada bu halı paylaştığın linkten,Angora Selenyum serisi....

Beylerbeyi serisi de çok tutuluyor...
bu hali shaggy mi... kullanslm shaggy ise???

bu hali shaggy mi... kullanslm shaggy ise???

shaggy canım kurdelalı ama bildiğin o iplilerden değil..bizimki küçük iki yolluk şeklinde...süpürüp ters çeviriyoruz arada

diğer shagyler gibi kıl,tüy toplamıyor

ben memnunum....

canım çok da koyu boz renkleri düşünme..çünkü antreler genelde karanlığa yakın oldukları için halılarda koyu olursa boğuluyo gibi oluyo benim fikrim tabi..biraz canlı bi renk düşün bence hem renkli hem leke götüren..mesela benim yolluk resmini ekliyorum..bi bak bakalım beğenicekmisin.. bu arada benim yolluklar kestirme yolluk..önceki evim koridordu ona göre kestirmiştim ama şimdiki antrem kare şeklinde..o yüzden yan yana serdim..tüm halı gibi oldu..tavsiye ederim kestirme iyi oluyo..çok açık kalan yerlerin temizlerken silme derdi oluyo.. $Görüntü0054.webp

canım çok da koyu boz renkleri düşünme..çünkü antreler genelde karanlığa yakın oldukları için halılarda koyu olursa boğuluyo gibi oluyo benim fikrim tabi..biraz canlı bi renk düşün bence hem renkli hem leke götüren..mesela benim yolluk resmini ekliyorum..bi bak bakalım beğenicekmisin.. bu arada benim yolluklar kestirme yolluk..önceki evim koridordu ona göre kestirmiştim ama şimdiki antrem kare şeklinde..o yüzden yan yana serdim..tüm halı gibi oldu..tavsiye ederim kestirme iyi oluyo..çok açık kalan yerlerin temizlerken silme derdi oluyo..Eki Görüntüle 345566

kaymaz taban mı bu..temizliği çok rahat bunların....

kaymaz taban mı bu..temizliği çok rahat bunların....

yoo öyle kaymaz taban özelliği yok..ama önceki evimde fayanslar çok kaygan olduğu halde hiç kaymazdı..çok rahat kullandım..halada öyle..beğenerek aldım çok memnunum..tavsiye ederim..sürekli ayak altında olduğu halde hiç kir leke belli etmez.. inan bu halıyı en son ne zaman sildiğimi unutuyorum çok kullanışlı.. bi düşün istersen canım..sen bilirsin tabi...

yoo öyle kaymaz taban özelliği yok..ama önceki evimde fayanslar çok kaygan olduğu halde hiç kaymazdı..çok rahat kullandım..halada öyle..beğenerek aldım çok memnunum..tavsiye ederim..sürekli ayak altında olduğu halde hiç kir leke belli etmez.. inan bu halıyı en son ne zaman sildiğimi unutuyorum çok kullanışlı.. bi düşün istersen canım..sen bilirsin tabi...

biz halıcıyız zaten cnm:) o yüzden ilgimi çekti zaten bizim mağazadaki kaymaz tabanlara benzettim

temizliği cidden çok rahat

ama shagyler de estetik açısından çok güzel işte

biz halıcıyız zaten cnm:) o yüzden ilgimi çekti zaten bizim mağazadaki kaymaz tabanlara benzettim

temizliği cidden çok rahat

ama shagyler de estetik açısından çok güzel işte

ooo tereciye tere satmaya çalışıyormuşum meğer..:) evet şagiler çok şık zarif ama bilmiyorum çocuğunuz varmı ama çocuklu eve gerçekten olmuyo şagi model..bide antre gibi sık ayak altı olan biyer.. benim 2 yaşında oğlum var elinde kurabiye gezer odaları döker saçar..o yüzden kir götüren olması ve şagi olmaması lazım..malum şagiler biraz zahmetli bi temizlik istiyor..

ooo tereciye tere satmaya çalışıyormuşum meğer..:) evet şagiler çok şık zarif ama bilmiyorum çocuğunuz varmı ama çocuklu eve gerçekten olmuyo şagi model..bide antre gibi sık ayak altı olan biyer.. benim 2 yaşında oğlum var elinde kurabiye gezer odaları döker saçar..o yüzden kir götüren olması ve şagi olmaması lazım..malum şagiler biraz zahmetli bi temizlik istiyor..

yok evli değilim cnm..bizim ev 20 yaş üstü olduğu için rahatça kullanıyoruz
:52:
çocukla sorun olur evet...

yok evli değilim cnm..bizim ev 20 yaş üstü olduğu için rahatça kullanıyoruz
:52:
çocukla sorun olur evet...

evlenip çocuk sahibi olunca anlarsın canım :) şhagi halılara beyaz krem mobilyalara elveda dersin:) senin ufaklık eline alacak bi lolipop şeker sürecek oraya buraya :) o zaman şhagiler estetik diyecekmisin :)

bir de yerdeki seramiklerin koyu kahve, bunu da göz önüne al istersen, lila tonları gitmez sanırım, bej ayrı bir ferahlık verecek bu koridora derim ben. tabii temizliği zor, ama seyri doyumsuz...

Yazdım arkadaşa zaten...o resmi kendi halım olduğu için ekledim..krem kahvesi tabiki daha güzel durur

canım canlı renkleri kullanmanı tavsiye ederim,mutfağında giriş holüne bakıyorsa eğer orayla bir bütünlük yakalayabilirsin,kırmızı tonları ,fuşya,koyu kahve tonları kullanabilirsin,ben shaggy halı kurdelalı olanlardan kullanıyorum,kullanımı çok rahat ,kir,saç tutmuyor,halı yıkama mak.ile kolayca temizleniyor,

Artık shagylerden bööö geldı kıme gıtsem göruyorum kı bendede olmasına ragmen sımdıden sıkıldım yanii 1.resımdekı halı gerceten cok hoşşş

yaa canım sana ben royal diycem benim antre ve mutfak takım royalin natura serisi çok memnunum leke tutmuyo angorayıda yeğenim kullanıyo onlarda çok memnun. resim yükleyemedim ama galata 1009 azur 2039 beğendim ben angorada

yaa canım sana ben royal diycem benim antre ve mutfak takım royalin natura serisi çok memnunum leke tutmuyo angorayıda yeğenim kullanıyo onlarda çok memnun. resim yükleyemedim ama galata 1009 azur 2039 beğendim ben angorada
ikncisi koyu geldi. brnciyi bende begendim...

Back
X